Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å bruke prevensjon for å endre perioden datoer

   Hormonell prevensjon kan brukes til å regulere menstruasjonssyklusen. Visse typer prevensjon, som p-piller, plaster eller ring, kan brukes til å endre datoen av menstruasjonen. Ved hjelp av disse metodene for prevensjon er det mulig å levere en jevn dose av hormoner som hindrer at livmorslimhinnen fra Shedding, forårsaker dine bortfallsblødning. Ved å fortsette din dose av prevensjon og justere dato når du starter en ny syklus, kan du endre datoen mensen kommer
en.
Begynn å bruke prevensjon som normalt. Den dagen du begynner på prevensjon er den første dagen i menstruasjonssyklusen, eller sykle en dag.
To.
Fortsett å bruke prevensjon som vanlig til du har nådd syklus dag 21. Ikke gå glipp eller hoppe doser, eller du kan ha en bortfallsblødning. Hvis dette skjer, må du begynne en ny syklus.
tre.
Begynn en ny syklus av fødsel kontroll på syklus dag 22. Dette er tiden da en pause fra prevensjon vil normalt bli observert. Bytt hormonelle ring eller p-plaster, eller starter en ny pakke med piller for å utsette menstruasjonen. Denne dagen er nå kjent som syklus dag 1, den første dagen av en ny menstruasjonssyklus.
Fire.
Stopp prevensjon når du ønsker å begynne en ny syklus. Dette kan være midt i en syklus eller på slutten av doser når en pause normalt ville oppstå. Hvis du stopper midt i en syklus, bruke alternative midler som prevensjon hvis du ikke ønsker å bli gravid-eggløsning kan oppstå når du er på prevensjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------