Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å redusere barnets kolesterol

  Tenk om kolesterol mens barnet er ung. Det kan ikke være noe de bryr seg om i årene som kommer, men du kan innpode gode matvaner i dem som vil ta vare på dem for resten av livet. Følg disse ideene å få gode vaner startet tidlig
en.
Oppmuntre gode matvaner med sunt, godt forberedt måltider. Gjør hamburgeren-og-frites måltid en einstøing.
To.
Hold sunn snacks rundt i huset. Et barn vil se etter hva som er velsmakende, så du slipper å ha dette i tankene. Fremme den søte smaken av frukt over salte, fete smaken de synes er så fascinerende i sjetonger.
Tre.
Vit at du hjelper dem å holde vekten i sjakk, så vel som å se sine kolesterol. Passende vekt varierer like senke kolesterolet teller.
Fire.
Push rikelig med grønnsaker, frukt og korn. Hjelp dem finne en smak for fisk og fjærfe. Som for desserter, få dem inn i en vane å bare ha søtsaker på anledning.
fem.
Se etter gode måter å holde barnet aktive. Inviter vennene sine for å spille datoer, melde dem i idrett og ta turer som familie. Forfølger normale aktiviteter beats å være en sofagris når du ønsker å senke kolesterolet.
6.
Gjennomgå din families historie slik at du vet om barnet ditt vil ha rimelig å "slåss" med kolesterol senere i livet.

Tips og advarsler


 • Senere, er medisiner et alternativ de kan vurdere. Men ved å gjøre det du kan nå, kan de ikke trenger medisiner som har blitt så utbredt i vår levetid.
 • Som barn vokser, til sin naturlige tilbøyelighet håndtere alt selv tar over. Prøv å innpode aktuelle tanker om vekt, aktivitet og helse før dette spark i.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------