Stilling: helse > kolesterol >

hvordan fruktbarhet medisinene?

  

Bruke Fertility Drugs

Ifølge American Society of Reproductive Medicine (ASRM), ca 85 til 90 prosent av alle infertilitet saker. behandles enten ved å gi fruktbarhet medisiner til kvinner eller gjennom reproduktive organ kirurgi. En av de viktigste årsakene til kvinnelig ufruktbarhet er problemer med (eller mangel på) eggløsningen. The Mayo Clinic rapporterer at fruktbarheten narkotika er hovedlinjen av behandling for kvinner med denne tilstanden. De fleste fertilitetspreparater arbeider i en av to måter: enten de stimulerer eggstokkfollikkelen vekst, eller de induserer eggløsning.

Fruktbarhet medikamenter som stimulerer til follikkelveksten

Mange fruktbarhet legemidler som brukes i dag stimulerer hårsekken vekst på eggstokken. Ifølge Mayo Clinic, er disse stoffene designet for å etterligne handlingene til FSH (follikkelstimulerende hormon), som er et naturlig forekommende hormon som får eggstokkene til å vokse follikler. Ved eggløsningen, disse follicles brast og slipper egg for befruktning. Ulike fertilitetspreparater gjøre dette på forskjellige måter. For eksempel, Clomiphene (også kjent under merkenavnene Clomid og Serophene) utløser hypofysen til å frigjøre mer av sin produseres naturlig FSH. FSH kan også tas direkte, og er tilgjengelig under merkenavnene Gonal-F og Bravelle.

Fruktbarhet medikamenter som stimulerer til eggløsning

Andre fruktbarhet narkotika er tilgjengelig som stimulerer eggløsningen, noe som fører til en moden follikkel å sprekke og slipp et egg i en egglederen. Disse stoffene kan brukes alene, eller som et tillegg til follikkelstimulerende voksende narkotika. De kalles gonadotropiner. De tre som vanligvis brukes i fruktbarhet behandlinger er menneskelig menopausal gonadotropin (hMG, også kjent under merkenavnet Repronex), humant choriongonadotropin (HCG, også kjent under navnene hjernen Ovitrelle og Pregnyl) og gonadotropin-frigjørende hormon analogs (Mos-RH) . Både hMG og HCG arbeide direkte på eggstokkene å stimulere eggløsning. GN-RH, derimot, arbeider på hypofysen for å hindre for tidlig eggløsning. Det er vanligvis brukt i forbindelse med FSH.

Andre fruktbarhet narkotika

Insulinresistens og unormale prolaktinnivåer kan også være indirekte årsaker til infertilitet, som de forstyrrer både med follikelproduksjon og eggløsning. Metformin, også kjent som Glucophage, kan brukes som en fruktbarhet behandling dersom insulin resistens (som kan føre til cyster på eggstokkene, og dermed forstyrre follicle dannelse og eggløsning) er mistenkt årsak til infertilitet. Unormalt høye nivåer av prolaktin (hormonet som stimulerer morsmelk produksjon) kan også være årsaken til uregelmessig eggløsning i noen kvinner. Bromokriptin, også kjent som Parlodel, kan brukes til å redusere prolaktin nivå i kvinner som er infertile. Gode nyheter fra National Institutes of Health: om lag to tredjedeler av alle par som gjennomgår fruktbarhet behandlingsapparatet lykkes i å bli gravid.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------