Stilling: helse > kolesterol >

hvordan man skal håndtere et barns høyt kolesterol

  Flere barn hverdagen blir diagnostisert med høyt kolesterol, og mange av dem er overvektige. Ikke bare er det usunt i ungdomstiden, men det kan føre til veldig alvorlige helseproblemer som de blir eldre
en.
Trening for å redusere kolesterol problemer. Eksperter anbefaler både barn og voksne få 30 til 60 minutter trening mellom tre og fem ganger hver uke for å holde seg frisk.
To.
Les etikettene på maten for å hjelpe utdanne deg på hva type fett og cholesterols er i maten du koker hver natt. Jo mer utdannet du blir på hva som går inn i barnets kropp, jo mer kontroll du har over hvorvidt barnet ditt er å spise mat som ikke er det bra for ham eller henne.
Tre.

Legg fiber til barnets kosthold for å holde ungdom hjertet sunt. Mange forskjellige grønnsaker inneholder store mengder av det daglige fiber anbefalt i et sunt kosthold.
Fire.
Spis mat som inneholder mye proteiner og lite fett. Bor borte fra store mengder rødt kjøtt og spise mer lavere fett kjøtt som kylling og fisk er en sunnere måte som kan bidra til å redusere et barns høyt kolesterol. De fleste rødt kjøtt har et høyere fettinnhold og kan bidra til bidra til høyere kolesterol hvis spist altfor ofte.
Fem.
Bruk vegetabilsk olje i stedet for smult eller smør til å steke ting i en panne. Pass på smør og andre matvarer med høyt fett, når matlaging. Når det gjelder tid til å bestå smør på middagsbordet, bruke margarin eller smør erstatning i stedet.

Tips og advarsler


 • Hvis du har spørsmål angående din barnets helse eller høyt kolesterol risiko, ta ham eller henne inn for et besøk til legen. Det er de sjeldne tilfeller som krever en resept for barns høyt kolesterol. Så hvis du har spørsmål, kan du kontakte fastlegen din.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------