Stilling: helse > kolesterol >

p-piller & brystvekst

   Hormon basert prevensjon, kjent som p-piller, men finnes i mange former, har en rekke positive og negative bivirkninger. Fordi p-piller og de utallige andre former for hormonell prevensjon, ligner på hormoner som produseres under graviditet, er brystvekst en bivirkning som er en helt logisk konklusjon

Årsak

Den hormoner i prevensjon er rettet til å etterligne hormoner i kroppen under svangerskapet. Dette er grunnen til prevensjon er effektiv i å undertrykke eggløsning, og hvorfor det er effektivt som prevensjon metode. Hvis eggløsningen hindres, kan graviditet ikke oppstår. En av effektene av svangerskapet hormoner på kroppen er å føre til at brystene for å forstørre.

Varighet

Det finnes også flere varianter av p-piller med ulike nivåer av hormoner. På grunn av dette, er det vanskelig å si hvor lenge effekten av prevensjon på bryst størrelse vil vare. Det er sikkert at denne veksten ikke vil fortsette når prevensjonen ikke lenger er i bruk. Det er ikke noen garanti for at alle kvinner vil oppleve dette "bivirkninger", eller at den vil vare utover det tidsrom der en kvinnes kropp er først justere til p-piller.

Positivt å bruke p-piller for Breast Enhancement

P-piller vil føre til at menstruasjonssyklusen å være konsekvent vanlig, som er en positiv effekt spesielt hvis syklusen var uregelmessig før prevensjon. En reduksjon i kramper, samt en forbedring i utseendet på huden for akne lider også blant positive bivirkninger.

Cons å bruke p-piller for Breast Enhancement

Negative bivirkninger er væskeansamlinger, vektøkning, irritabilitet, og en nedgang i libido, i tillegg til økt risiko for galleblæren sykdom og komplikasjoner med alvorlige tilfeller av diabetes. I tillegg, noen kvinner på prevensjon er utsatt for migrene, kvalme, og småblødninger mellom perioder.

Bruker Prevensjon for brystforstørrelse Høyre Flytt?

Det komplikasjoner synes å oppveie målet. Så, kan det ikke være en fordel å bruke prevensjon utelukkende for det formål å bryst ekstrautstyr. Hvis en kvinne er allerede planlegger å bruke prevensjon for prevensjon, er det alltid bedre å kjenne bivirkningene på forhånd.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------