Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å lage mat for en lav kolesterol diett

  Hvis det er noe godt å si om tilstanden i amerikansk kosthold, er det at med utbredelsen av fedme og høyt kolesterol, er det en økende bevissthet om problemet og stadig flere løsninger. Den lave kolesterol diett ikke lenger skal være smakløs og kjedelig, fordi det er et mangfold av produkter tilgjengelig som ikke bare lavt kolesterol selv, men også noen som selv arbeidet med å senke kolesterolet. Det er også mulig å lage erstatninger for høyt kolesterol elementer uten å ofre god smak og næringsverdi.
en.
Erstatt smør eller vanlig margarin med et oppslag med en margarin som er laget med plantesteroler. Plantesteroler har vist seg å blokkere opptaket av kolesterol gjennom tarmene inn i blodstrømmen.
To.
Bruk olivenolje til å lage mat i når oljen blir kalt for. Det er mulig å faktisk erstatte olivenolje i Muffin, maiskaker eller kake oppskrifter. Olivenolje vil holde lenger og være friskere enn andre typer matoljer, og olivenolje inneholder ikke kolesterol, og er høy i sunt enumettet fett.
Tre.
Cook med bakken kalkun i stedet for jord biff. Tyrkia er flavorful kjøtt som erstatter pent for kjøttdeig. Lag en all-amerikansk hamburger suksess ved å bruke bakken kalkun, kanskje legge en biff smaksforsterker tilgjengelig i condiment delen av dagligvarebutikker.
Fire.
Erstatte egg med egg erstatning produkter, de fleste av som inneholder ikke kolesterol og er laget av eggehvite. Disse produktene kan ikke bare brukes i omeletter og eggerøre uten hint om at de ikke er ekte egg, men kan også brukes i nesten alle oppskrift som krever egg. Men hvis oppskriften krever eggeplommer, vil egget vikarer ikke fungerer.
Fem.
Prøv å bruke noen av de mange kjøttet erstatte produkter tilgjengelig fra helsekostbutikker. Se etter noen svært tilfredsstillende pølse, bacon, pølse og erstatter der ute. Se også etter noen av disse produktene som er laget ved å erstatte kylling eller kalkun for storfekjøtt og svinekjøtt.
6.
Unngå fete kjøttstykker. En og annen måltid med storfekjøtt er akseptabelt;. Sørg for å trimme biff av så mye fett som mulig, Velg grilling som matlaging metoden

Tips og advarsler


 • En god erstatning for iskrem er en lav eller ingen-kolesterol frossen yoghurt.
 • Ikke prøv å lage mat med en margarin laget med plantesteroler. Ved oppvarming, det sterols bryte ned og bli ineffektive.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------