Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å øke gode kolesterolet i kosten

   Ønsker du å spise de tingene som har det gode kolesterolet ikke den dårlige? Det kan være vanskelig å finne mat du skal spise for å få det gode kolesterolet. Det er mange ting du kan spise eller ta for å øke dine gode kolesterolet
en.
Spis mer fisk
Fish er svært høy i gode kolesterol og lavt i dårlige kolesterolet. Det har svært lite fett til slik at du ikke trenger å føle seg ille å spise det mer. Du kan ta fiskeolje piller hvis du ikke liker å spise fisk, vil du få samme ut av det.
to.
Go nuts
Nøtter er flott sted for å finne gode kolesterolet. Det er et bra sted å finne høy protein til. Du kan lage mat med dem eller bare spise dem. Prøv å spise salt gratis du kanskje ikke ønsker å få alle som salt i kosten. Nøtter kan være stor snacks når du er sulten også. Peanøttsmør er godt å bare bruke den lave feit.
Tre.
Spis en avocado
spise en avocado om dagen kan holde legen borte. Denne lille frukten er en av de beste tingene du kan spise for å øke dine gode kolesterolet. Du kan putte den i salat, på en sandwich r spiser den bare med salt og pepper på den. Den avocado vil gå dårlig rask så bare kjøpe det du kan spise i en uke til salg pengene dine.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------