Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å senke LDL-kolesterolet

  Din low-density lipoprotein, LDL, kolesterolnivå er en viktig tall å se når du får kolesterolnivået testet. LDL kolesterol er dårlig kolesterol som kan bidra til hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag selv. Men det finnes måter å betydelig lavere LDL-kolesterolet

Du trenger:. .
Nuts
Olivenolje.
Foods høy i omega 3-ere.


en.
Begynn en øvelse rutine. Trening er en av de viktigste ingrediensene for å senke LDL-kolesterolet. Når du trener, at du ikke bare mister pounds, men HDL kolesterolet (gode kolesterolet) øker også, og LDL-kolesterolet reduseres. Prøv i minst 30 minutter med moderat trening fem dager i uken.
To.
Spis mer mat som inneholder omega 3. Omega 3s, finnes i linfrø, laks og en rekke andre sjømat, kan ha store effekter på å senke LDL-kolesterolet. Omega 3s gjør dette ved å hemme passasjen av LDL kolesterol inn i arteriene. Dette bidrar også til å hindre blokkeringer og buildup inne i arteriene.
tre.
Spis mer nøtter. Det spiller ingen rolle hva slags nut du spiser. Alle nøtter har noen mengder av sunne fettsyrer som lavere LDL nivåer. Men ifølge Mayo Clinic, noen har bedre hjerte fordeler enn andre, for eksempel valnøtter, hasselnøtter og mandler.
Fire.
Bruk olivenolje i stedet for smør. Olivenolje er en annen matkilde rik på sunt fett som bidrar til å senke LDL-kolesterolet. Skifte smør, som er høy i usunt mettet fett, med olivenolje gir deg doble fordelen. Legge til en litt olivenolje i alle dine matlaging preparater er en fin måte å bidra til å holde sunne kolesterolet.
Fem.
Vurder reseptbelagte medisiner. Når trening og kosthold ikke har nok av en effekt på kolesterolnivået, kan det hende du må slå til reseptbelagte medisiner. Statiner er den vanligste formen for kolesterol medisiner, men andre vanlige resepter er niacin, fibrater som Lopid, og harpiks, slik som Questran.

Tips og advarsler


 • Før du tar del i enhver diett endre eller treningsprogram, møte med legen din for å sikre at du er frisk nok til å gjøre det uten å utsette deg selv for skade.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------