Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å redusere høyt kolesterol (lett)

   Når det gjelder din helse, er kolesterol en viktig faktor. Enten du høyt kolesterolnivå er et resultat av spisevaner, arvelighet egenskaper eller en kombinasjon av begge, er det viktig, og nødvendig, å senke det. Husk, er HDL den gode typen kolesterol og LDL er den dårlige slag.
Dette er en liste over 10 enkle og bare måter å redusere høyt kolesterol nivåer samtidig forbedre din helse. Alt du trenger er en positiv holdning og ønske om å få sunne. (Vær oppmerksom på at disse er i ingen spesiell rekkefølge).

Du trenger:
sunt kosthold
. trening.
selvkontroll.


en.
Kutte ned på kjøtt og animalske produkter. Havnen en overflod av mettet fett. Mens en litt mettet fett er ok, mange personer har for mye kjøtt /animalske produkter i kosten som resulterer i høye kolesterolverdier. Ved å kutte ned på disse elementene (som smør, fløte, melk, rødt kjøtt) vil du kutte ned på mengden fett du tar i. Switch to mindre fet "kjøttpålegg" som skalldyr, fisk og kylling.
to.
Substitute umettet fett for mettet fett. Ifølge AnneCollins. com, "Umettet fett bidrar faktisk til å senke kolesterolnivået når det er erstatte mettet fett. Derfor, helsepersonell anbefaler at, når du spiser fett, umettet fett (flerumettet og enumettet fett) erstatte en del av mettet fett når det er mulig. "For eksempel, bruker raps, vegetabilsk eller grapeseed olje når du koker og unngå smult , smør, etc.
tre.
Unngå rask mat. Du bør ha rask mat 1-2 ganger i måneden topper, og selv det er å kutte det tett. Fast mat er skremmende høy i kalorier, full av mettet fett og ofte ikke gir sunn mat valg. Du er 100 ganger bedre å lage en sandwich og snacking på frukt i stedet for å treffe den drive-thru. Bare ikke gjør det
4
Spis komplekse carbohydrates. Don ikke frykter karbohydrater -. . De er faktisk ganske bra for deg og kroppen din trenger dem. Problemene oppstår når elementer legges til disse karbohydrater (dvs. Smør inn brød!). Konsumere mer pasta, ris, poteter og se kolesterolnivået slipp. Bare sørg for at du unngår ekstra sauser og kremer!
Fem.
Spis mer frukt og grønnsaker. Disse elementene har en forbløffende mengde av vitaminer, mineraler og sykdom-bekjempelse antigener. Grab en banan om morgenen, nyte eple og gulrot skiver med måltid og ha jordbær til dessert. Kroppen din vil takke deg!
6.
Snack på nøtter. Mens nøtter er svært kalori, er de bra for kroppen din, og dermed kolesterolnivået. I stedet for en protein bar eller håndfull M M's, velger en håndfull usaltet, ristede nøtter etter eget valg. Peanøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler-de er alle
stor
7
Opprettholde en sunn vekt!. . Enten opprettholde en sunn vekt betyr å komme i form eller bare opprettholde din nåværende vekt, gjør dette til en topp prioritet. Når du er på en sunn vekt kroppen din blir mer fornøyde, er lykkeligere, er ditt sinn lykkeligere og kolesterolnivået er lavere.
8.
Sykle! Vel, du trenger ikke nødvendig å sitte på en sykkel, men jeg tror det er en av de mest underholdende former for trening (du får folk se og du kan plukke opp et par dagligvarer mens ute og om!). Trene er utrolig viktig, så sørg for at du gjør det. Prøv gjøre noen mål for deg selv eller en check-off ark og overholde dem /den.
9.
Ikke stress! Jeg vet av personlig erfaring at dette er ikke så lett som det høres ut. Til tross for dette liten ulempe, er det nødvendig at du i det minste prøve å håndtere stress nivåer. Stress er en viktig bidragsyter til ulike sykdommer og helseproblemer. Ta hensyn til kroppen din og behandle den godt. Ta deg en yoga klasse, meditere i 5 minutter om morgenen, strekke og gjøre ting som sooth ditt sinn.
10.
Ta medisiner for høyt kolesterol. Noen ganger er folk bare forbannet med dårlig gener som forlater dem med høyt kolesterol nivåer. Mens overholde reglene ovenfor hjelper, betyr det ikke alltid klippe det. Derfor medisiner ble utviklet for å bidra til lavere Kolesterol nivåer for de som har en vanskelig tid å gjøre det den naturlige måten. Ifølge webmd. com, "Det er flere typer av kolesterolsenkende medisiner, men de mest foreskrevne er statiner. De er svært effektiv i å senke LDL nivået i de fleste pasientene. "Studier har vist at statiner kan senke LDL-kolesterol med 20% til 60%. " Noen andre medisiner som kan senke kolesterolet inneholde: gallesyrekompleksdannere, nikotin syre (niacin), fibric syrer, kolesterol absorpsjon hemmer og kombinasjon legemidler som Vytorin og Advicor.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------