Stilling: helse > kolesterol >

Kama sutra tutorial

   I det 21. århundre, er Kama Sutra et kjent navn, beskriver teksten i en 1600 år gammel bok som opprinnelig ble utarbeidet i India av en mann kalt Vatsyayana. Faktisk, fortsetter denne teksten, som er mor til all sex manualer, å være av interesse for mange par som søker tilfredsstillende sex liv. The Kama Sutra antyder at seksuell nytelse krever at alle aspekter ved en persons liv å være i harmoni. En slik praksis handler om langt mer enn samleie, herunder behovet for å sette stemningen og engasjere i muntlig og taktile nytelser.

Komme i humør

Noen forutsetninger for god sex er god personlig hygiene, en behagelig miljø, og en positiv, leken og kjærlig holdning til din partner. Gjensidig grooming-dusjing eller barbering sammen-kan være opphissende, så kan eksperimentering med visse dufter. Det er ideelt å sette en romantisk stemning med bruk av dempet belysning eller stearinlys og musikk spiller i bakgrunnen. Et lett måltid på forhånd kan være en veldig sensuell opplevelse. Tid brukt sammen bør være sorgløs, en flukt fra byrdene av hverdagen. Samtale som stimulerer hjernen vil stimulere kroppen. The Kama Sutra understreker seksuell frigjøring i sammenheng med en respektfull partnerskap mellom menn og kvinner.

Kyssing og rørende

Ifølge Kama Sutra, et kyss er ikke bare et kyss. I teksten, omfavner og kysser er oppført i en stigende erotikk, og de brukes til å formidle intensjoner og ønsker. Omfatter inkluderer Kontakt Embrace, Piercing Embrace, Rubbing Embrace, Klemme Embrace, og det mest intime, omfavnelsen av den Jaghana. Kysser inkluderer Nominell Kiss, Throbbing Kiss, Kiss Berøring, Bent Kiss og Reverse Kiss. Slike kysser og omfavner varierer i posisjonering og intensitet, og er beskrevet i detalj i boken. Ulike kysser brukes til ulike situasjoner. I form av berøring, alle soner, fra hodebunnen til tærne, er erogene soner. Massasje er oppmuntret, som er i full bruk av hender og munn til å gi nytelse. Gjennom Kama Sutra, er det mange referanser og instruksjoner for Cunnilingus og fellatio teknikker og posisjoner.

Sexual Intercourse

Den posisjoner i Kama Sutra er for de som er interessert i langt mer enn misjonær stil sex. The Kama Sutra inneholder detaljerte beskrivelser av hva menn og kvinner bør gjøre i ulike posisjoner med enten mann eller kvinne på toppen eller partnere som likeverdige. Par kan studere bok for å lære alt de trenger for å gjøre det vil gjøre dem føle deg komfortabel og avslappet i disse forskjellige posisjonene. I den 500-siders bok, det er faktisk bare ett kapittel dedikert til samleie stillinger. Mens det er viktig å lære teknikker og posisjoner for ekte seksuell lykke, er meldingen at den samlede erfaringer og kreativitet av paret har enda mer å gjøre med et liv i seksuell nytelse.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------