Stilling: helse > kolesterol >

Premarin problemer

   Premarin er en blanding av østrogen hormoner som brukes i behandling av visse symptomer på overgangsalder, inkludert hetetokter, vaginal tørrhet, irritasjon og brennende. Denne medisinen er også noen ganger brukt som en kreft behandling for både menn og kvinner. Som med de fleste medisiner, finnes det en rekke bivirkninger forbundet med å bruke stoffet

Vanlige bivirkninger

Vanlige Premarin bivirkninger er oppkast, mild kvalme, magekramper, oppblåsthet, brystsmerter eller ømhet, fregner eller endringer i hudfarge, økt hårvekst, endringer i vekt og appetitt, vaginal kløe eller utflod, nedsatt sexlyst, endringer i menstruasjonssyklusen, hodepine, nervøsitet, tretthet og svimmelhet.

Alvorlig Side Effects

Dessverre, det finnes også alvorlige bivirkninger som kan oppstå ved bruk denne medisinen. Noen av disse inkluderer brystsmerter (noen ganger sprer seg til høyre skulder), forvirring, plutselig hodepine, problemer med syn og tale, smerte eller hevelse i leggen, unormal vaginal blødning, migrene hodepine, smerter og hevelse i magen, forvirring, minneproblemer, gulfarging av hud og øyne, og bryst klumper.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Premarin har vært kjent for å forårsake svimmelhet og døsighet i enkelte brukere og det anbefales at du ikke driver noen form for maskiner (herunder biler ) mens du tar denne medisinen. Før du begynner å bruke av Premarin, ta kontakt med legen din hvis du lider av noen av følgende plager: høyt blodtrykk, hjertesykdom, en personlig eller familiehistorie med hjerteinfarkt eller hjerneslag, astma, nyresykdom, epilepsi, diabetes, migrene eller galleblæren sykdom.

Bruk

Denne medisinen bør tas på daglig basis med et fullt glass vann. Premarin kan tas med eller uten mat, men bør tas på samme tid hver dag. For å sikre at denne medisinen fungerer, er det nødvendig å planlegge regelmessige blodprøver med legen din for å overvåke utviklingen. Hvis du trenger noen form for kirurgi, kan du fortelle kirurgen at du tar Premarin før du mottar prosedyren.

Advarsel

Hvis du opplever bivirkninger, kontakt legen din for en justert behandlingsmetode.

Hvis en overdose er mistenkt, kontakt din lokale giften senter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Premarin er ment kun for behandling av menopause symptomer og visse typer kreft, og bør aldri brukes til andre medisinske tilstander mindre spesifikt foreskrevet av legen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------