Stilling: helse > kolesterol >

define Kama sutra

  

Kama Sutra er et Sanskrit begrep som bokstavelig talt betyr kjærlighet (kama) regelen (sutra. ) Den gamle teksten, "Kama Sutra", ble skrevet av Mallanaga Vatsyayana i India mellom første og sjette århundre e. Kr. Mens den mest kjente delen av Kama Sutra gir opplæring i en rekke seksuelle posisjoner og råd, er det en komplett manual på seksuell atferd og relasjoner. Distribueres gjennom 36 kapitler, er det 1250 vers i Kama Sutra, som er brutt ned i syv karakteristiske deler

Introduksjon

De første fem kapitlene utgjør den innledende delen av Mallanaga Vatsyayana's Kama Sutra og beskrive de tre grunnleggende prioriteringer og mål som bør søkes i livet. Disse tre reglene omfatter betydningen av å skaffe utdanning og kunnskap, riktig gjennomføring av herrer og damer, samt nødvendigheten av å reflektere over og perfekt en persons måte å skaffe, beholde og tilfredsstille seg selv og elsker.

Sexual Union

Den andre delen av "Kama Sutra" er den mest kjente delen, og omfatter 10 kapitler som fokuserer på sex og seksuell nytelse. Disse kapitlene beskriver middel for å vekke seksuell lyst i ens partner, ulike varianter av omfavner, kjærtegn og kyssing, seksuelle posisjoner, inkludert oral sex varianter og teknikker, samt elsker spill, som stimulerer begjær og heve opplevelsen av klimaks. Disse kapitlene inkluderer 64 varianter av seksuelle stillinger som ikke opprinnelig er illustrasjoner, men de fleste moderne publisering av disse kapitlene nå inneholde noen form for bilder for å hjelpe visualisere stillingene.

Anskaffelse av en Wife

Den tredje delen av "Kama Sutra" består av fem kapitler som instruere en mann på ulike former for ekteskapelig union og innsikt om hvordan du får en ekteskapelig union. Undervisningen i disse kapitlene inneholder tips om hvordan å tiltrekke seg en kvinne og gjøre henne føle seg komfortabel, hvordan tilnærming ekteskap og inneholder informasjon om hvordan å håndtere livet som en enkelt mann før en union dannes.

Om Wife

Bare to kapitler i "Kama Sutra" snakke direkte til kvinner. Fordi denne gamle teksten ble skrevet i en tid da flere fagforeninger var vanlig, disse kapitlene inneholder råd for single koner og måter å oppføre seg i en flere ekteskap som enten høvding kone eller som et sammenhengende kone.

flere ekteskap

De seks kapitlene i "Kama Sutra" som utgjør den femte delen er dedikert til informasjon om flere ekteskap. Disse kapitlene inneholder informasjon om hvordan menn og kvinner skal oppføre seg i en flere ekteskap, hvordan en mann og kvinne skal bli kjent og reagere på følelser under disse omstendighetene, hvordan å forstå mannens begjær og nytelser, samt hvordan et menneske er å oppføre seg i en kones boligkvarter.

kurtisaner

Mens søker en kurtisane, eller prostituert, er regnet ugunstig i de fleste moderne samfunn, i det gamle India var det helt akseptabelt. Av denne grunn, den sjette delen av "Kama Sutra" vier seks kapitler til emnet. Disse kapitlene diskutere profittmuligheter og risikofaktorer som er involvert i å betale for en elsker, samt tips om hvordan du velger og holde en kurtisane. Disse kapitlene inneholder også råd om rekindling vennskap med tidligere elskere.

Attraction

Den syvende delen utgjør de to siste kapitlene av "Kama Sutra", og gir innsikt i hvordan å gjøre seg mer attraktiv, både gjennom forbedring av fysiske utseende og øke den seksuelle lyst på en kjæreste.

63 64 65 66 67
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------