Stilling: helse > kolesterol >

mat for å øke bryststørrelse

   Mens en persons bryst størrelse er vanligvis bestemt av genetikk og hormoner, enkelte matvarer og urte kosttilskudd kan bidra til å øke bryst størrelse. Økende bust størrelse gjennom kosthold er også et naturlig og trygt alternativ til brystforstørrelse operasjon

Urter

Wild yam, fennikel og så Palmetto er rike på fytokjemikalier, et stoff som finnes i planter som fremmer brystvekst. Både fennikel og Wild Yam har blitt brukt i århundrer som en urtemedisin for å fremme bryst vekst og økt melkeproduksjon i brystene. En annen gunstig urten er bukkehornkløver, som har en lang historie i urtemedisin. Fenugreek inneholder store mengder diosgenin, en kjemisk forbindelse som fremmer bryst cellevekst. Prøv å drikke wild yam-tilført te, spise middelhavsretter som inkluderer fennikel eller ta daglige bukkehornkløver eller så Palmetto tilskudd.

Sesamfrø

Sesamfrø, som vanligvis finnes på bagels og rundstykker, er rike på kalsium, fosfor , jern og protein. Denne unike kombinasjonen bidrar fast og forstørre brystene. Prøv dryss sesamfrø over salaten din, velge brød med sesamfrø på dem, spiser hummus regelmessig (den inneholder tahini, pasta laget av sesamfrø) eller bruke sesam olje direkte på brystene.

Korn

Hele korn som for eksempel havre, hvete, bygg og brun ris bidra til å stabilisere hormonnivåene i kroppen. Siden en ubalanse av hormoner kan føre til små bryster, kan regelmessig inntak av fullkorn hjelpe stimulere brystet vekst. Velg hele korn over bearbeidet varianter, og prøve å inkludere korn i hvert måltid for å øke bust størrelse.

Frukt og grønnsaker

Som hele korn, frukt og grønnsaker bidra til å stabilisere hormonnivåene i kroppen, noe som kan føre til brystkreft ekstrautstyr. Mange frukt og grønnsaker inneholder også antioksidanter, som ikke bare beskytter celler fra skade, men også kan fremme sunn cellevekst. Husk å inkludere daglige porsjoner med frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Andre gunstige Foods

Vitamin E, dong quai, velsignet tistel, løvetann, tare, brønnkarse, L-tyrosin, soya isoflavoner, rødkløver og svart cohosh også er populære urter brukt som et naturlig bryst utvidelse middel. Prøv å ta daglige kosttilskudd eller drikke te fylt med noen av disse urtene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------