Stilling: helse > kolesterol >

naturlige fruktbarhet rettsmidler

   Fruktbarhet er et viktig aspekt ved menneskelig psykologi. Mange mennesker føler en trang til å formere seg. Når dette ønsket er forpurret på grunn av dysfunksjonelle kroppsdeler, kan det resultere i en følelse være ganske ødeleggende. Terapi for å løse fertilitet problemer inkluderer standard medisinsk behandling og naturpreparater. Naturlig rettsmidler kan brukes i konsert med mer invasive protokoller

Du trenger:.
Medical eksamen
. Medisinsk historie.
Blood arbeid.
Søknad.

Herbal Rettsmidler

For at en kvinne å bli gravid og bære et barn til termin, må hennes reproduktive organer være fullt funksjonelle. Urter kan ikke åpne blokkert rør, men de kan bidra til å regulere menstruasjon og øke fruktbare slimet i livmorhalsen. Vitex eller chasteberry, kan bidra til å øke progesteron og redusere dannelsen av cyster. Tilstrekkelig progesteron er nødvendig for å støtte en graviditet. Cyster kan forstyrre eggløsningen og ødelegge eggstokkvev. Falske unicorn root kan ha lignende effekter. Ta i pille form. Menn som har lignende hormonelle problemer bør ta bakken koreansk eller kinesisk ginseng en gang om dagen for å øke testosteron nivåer.

Smøring

Smøring er en viktig del av fruktbarhet. Dersom kvinnen har samleie smertefullt, kan dette være en indikasjon på et mer alvorlig problem, for eksempel endometriose. Kunstige hjelp av smøring kan hjelpe samleie, redusere smertefulle opplevelser og hjelpe par opphold intime. Bruk produkter som Astroglide som er spesielt utviklet for å redusere friksjon.

Akupunktur

Akupunktur er innsetting av tynne nåler inn i pasientens hud. Denne formen for behandling har vært brukt i Kina i tusenvis av år. Ifølge en studie publisert i mai 2006 utgaven av Fruktbarhet og Sterilitet av LG Westgaard ved Fertility Clinic i Trianglen, Hellerup, Danmark, akupunktur bedre svangerskap priser hos kvinner som gjennomgår vitro fertilisering prosedyrer. Se etter en kinesisk utdannet lege som er spesialist på fruktbarhet problemer.

Yoga og meditasjon

Yoga ble utviklet i asiatiske samfunn som en form for meditasjon og trening. Yoga kan hjelpe deg å bli roligere og mer fleksibelt. Søk etter klasser og bånd rettet mot fruktbarhet pasienter. Par med meditasjon, som er en fokusert form for pust som kan hjelpe deg å slappe av.

Vitaminer

Fertility problemer kan skyldes mangel av spesifikke vitaminer. En mangel på vitamin B6 kan føre til problemer med tilstrekkelig livmorhalskreft væske og generell dårlig helse. Både menn og kvinner bør ta en multivitamin. Kvinner må konkret ta prenatal vitaminer med nok folsyre for å unngå å få barn med nevralrørsdefekter misdannelser. Hvis du bor i et kaldt klima uten tilstrekkelig sol vurdere ytterligere vitamin D-tilskudd.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------