Stilling: helse > kolesterol >

deler av en manns kropp

   Som barn ble vi skjente at gutter er laget av klipp og snegler og valp hund haler, mens jenter er laget av sukker og krydder og alt fint. Men, menn og kvinner er like på mange fysiologiske måter bortsett fra et par forskjeller, spesielt våre kjønnsorganer

Penis

The penis en dual-fungerende stykke mannlige utstyr. Ikke bare orgelet leverer sperm, men fungerer også som et middel til å utvise urin. To deler utgjør penis: hodet og skaftet. Det er ingen bein i skaftet av penis, til tross for vulgære ordet for ereksjon. I stedet fyller blod på penis å gjøre det erigert. Hodet på penis er kjent som glans, og det er nerve sentralt. Musklene på tuppen av penis hjelp i utløsning.

Pungen

Den rynkete sekk med kjøtt som dekker testiklene er kjent som pungen. Det ytterste laget av scrotal huden er mørkere enn resten av kroppen. I varmt vær, henger pungen lavere. Når det er kaldt, pungen krymper nærmere kroppen. Temperaturen på pungen skal være tre til fire grader lavere enn resten av kroppen for at sædproduksjonen å skje.

Testiklene

The testiklene, eller testiklene, er ballen-lignende organer funnet inne i pungen . Dette er sædcellene fabrikken av den mannlige reproduktive system. Den mannlige hormonet testosteron er også produsert her. En C-formet rør, kjent som bitestikkelen, er hvor sædcellene er hentet fra testiklene skal lagres. Under copulation, tar vas deferens den lagrede sperm fra bitestikkelen og trekker den inn i urinrøret.

Akkurat som kvinner må undersøke brystene sine for unormalt, bør menn likeledes undersøke deres testiklene en gang i måneden. Testikkelkreft kan være sjeldne, men det er mest hos menn under 40 år. Hvis fanget tidlig nok, testikkelkreft kan effektivt behandles. Vennligst se din lege dersom du oppdager unormale støt eller klumper i testiklene.

Prostata

Den prostatakjertelen er ikke større enn en valnøtt. Det finnes rundt halsen på blæren og urinrøret, og er en del muskler og en del kjertel. En basisk væske utskiller fra prostata kjertel og er en del av sædvæsken som bærer sperm

Does Size Matter

Den eldgamle spørsmålet stilt av menn:. ? Har størrelse virkelig betyr noe? Det korte svaret: Det kommer an på kvinnen. Ifølge seksualundervisning forfatteren David Strovny av AskMen. com, er det noen kvinner ikke liker en penis som er for store, mens andre ikke vil ha en penis som er for små. Av alle kvinnene han undersøkte, noen likte ikke en penis som hadde mye av synlige blodårer. En ting som de fleste kvinner var enige om var at kjønnshår måtte pent trimmet.

Hva kvinner Finn Sexy

Så hva pokker gjør kvinner finner sexy på en mann? Igjen, det kommer an på kvinnen. Ifølge Strovny, ønsket flertallet av kvinnene han undersøkte en mann med godt bygget skuldre og armer, og en velskapt bak. En seks-pack-og ikke den typen som finnes i kjøleskapet-var ikke så viktig, men kvinner ville ha en mann med en litt mindre gelé rundt midjen. Som Strovny sier det, gjør jentene ikke synes det er sexy når en mann har til å presse opp hans fett å finne hans penis.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------