Stilling: helse > kolesterol >

gjør sædceller dør i vann?

   Det er en vanlig misforståelse at sædceller dør så snart de treffer vann eller luft. Selv om det er usannsynlig, can sperm leve utenfor brødteksten, og hvis eventuelt kommer i kontakt med en kvinnes egg, kan svangerskap occur

Du trenger:. .
Termometer
Fruktbarhet Record.

Sex i et badekar eller svømmebasseng

Det er ingenting galt med å ha samleie inne i et badekar eller basseng, men vannet i seg selv vil ikke drepe sædcellene. Hvis hannen er ejaculating inne i hunnen, er det fortsatt den samme sjansen som hun vil bli gravid som om paret var i en seng.

Sperm Flytende i vann

Hvis en mannlig ejaculates i vannet, men er ikke engasjert i seksuell omgang med den kvinnelige, mens det er lite trolig for den kvinnelige å bli gravid, kan noen av sædcellene leve for noen sekunder eller minutter i vannet. Varmen av badestampen, for eksempel, ikke drepe sædcellene. Husk, er sædcellene bygget for å være sterk, og hvis eventuell kontakt med kvinnens egg er gjort, er målet reproduksjon.

Sikker sex

Uavhengig av plasseringen av seksuell aktivitet, det beste vane å danne er å praktisere sikker sex. En mannlig bør bruke kondom når det passer å forebygge seksuelt overførbare sykdommer og graviditet.

Hvor kan jeg få kondomer?

Din lokale helsemyndigheter og Planned Parenthood kontoret bør ha gratis eller lave kostnader kondomer tilgjengelig for bruk. Husk, hvis du er for flau til å beskytte deg selv ved å få kondomer, er du ikke klar til å ha sex.

Hva om vi Tilfeldigvis . . . .

Hvis du har hatt sex uten beskyttelse eller er bekymret for at virksomheten at du har deltatt i kan sette deg i fare for en seksuelt overførbar sykdom eller graviditet, gå til din lokale helsestasjon eller Planned Parenthood sentrum for å motta den hjelp du trenger.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------