Stilling: helse > kolesterol >

hva er en kvinnelig kondom?

   Den kvinnelige kondom er en barriere form for prevensjon som passer inni skjeden. Den har en fleksibel indre ringen som må plasseres i nærheten av livmorhalsen og en annen ring som henger utenfor kroppen. Plasten posen linjene i skjeden

Riktig bruk

Den ringen på den lukkede enden av en kvinnelig kondom bør være presset og presset inn i skjeden så langt som mulig. Etter samleie, klem og vri den ytre ringen av kondomet før du fjerner den.

Effektivitet

Det kvinnelige kondomet har en 21 prosent feilrate med vanlig bruk, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Ved hjelp av en sæddrepende middel kan redusere risikoen for graviditet.

Fordeler

Ifølge American College of Fødselsleger og Gynekologer, gjennomfører den kvinnelige kondomet varmen bedre enn en mannlig kondom. Kvinne kondomer er tilgjengelig over disk, og de tillater en kvinne å kontrollere kondom bruk. De kan også bidra til å forhindre seksuelt overførbare sykdommer.

Ulemper

Kvinne kondomer er vanskeligere å bruke enn mannlige kondomer, og de er mindre effektive. De kan være støyende under sex, og de er dyrere enn mannlige kondomer.

Advarsel

Ikke bruk en kvinnelig kondom og en mannlig kondom samtidig. Mannlige og kvinnelige kondomer er mer sannsynlig å bryte når det brukes sammen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------