Stilling: helse > kolesterol >

kan du bli gravid mens du har mensen?

   Mange kvinner høre ulike historier, enkelte presentert som fakta, hele livet om når det er trygt å ha sex uten beskyttelse. Noen kvinner tror at de ikke kan bli gravid under menstruasjonen hennes, er dette ganske enkelt ikke sant

Du trenger:.
Kredittkort
. Paypal-konto.

Eggløsning

En kvinne ovulates i gjennomsnitt seks dager i midten av menstruasjonssyklusen. Vanligvis, ovulates en kvinne rundt 14 dager før starten av perioden henne, hvis hun er på en 28 dagers syklus. Likevel, kan kvinnens syklus varierer på grunn av stress, hormon endringer eller vektendringer. Derfor, kan datoen for eggløsning varierer fra syklus til syklus.

Life Span av Sperm

Når ejaculated, kan sædcellene leve i en kvinnes slimet i livmorhalsen i tre til fem dager. Hvis samleie skjer før eller under eggløsningen, og sædcellene overlever, kan befruktning skje.

Lengde av kvinnens syklus

Den gjennomsnittlige kvinnens syklus regnes som 28 dager, men likevel er det mange kvinner som har sykluser som varer så lite som 22 dager eller så lenge som 35 dager. Derfor eggløsning varierer enda mer dramatisk i disse kvinnene. Så, med andre ord, hvis en syklus er svært kort, er det mulig å eggløsning i løpet av en periode, og derfor er det mulig å bli gravid.

Blod og sæd kan Mix

Det er mange villedende tanker, spesielt i teen sirkler, dreper det blod sperm, derfor gjør sex under mensen trygt. Dette er ikke sant. Det hindrer ikke graviditet og også setter deg på en større risiko for seksuelt overførbare syk (SOS) på grunn av deling av kroppsvæsker. Ha alltid beskyttet sex med kondom, selv når du har mensen.

Hvordan forhindre graviditet

Hvis du ikke ønsker å bli gravid, bruker kondom eller annen form for prevensjon som p-pillen, patch, skudd eller ring. Kontakt legen din, lokale helsestasjon eller Planned Parenthood for mer informasjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------