Stilling: helse > kolesterol >

risikoen ved å ha spiralen prevensjon i for lenge

   For en kvinne som har hatt minst ett barn, er en spiral et flott alternativ prevensjon. En intrauterine enheten er tilgjengelig som en hormonell eller ikke-hormonelle type prevensjon. Det er en på den mest vellykkede former for prevensjon for å unngå graviditet-blir 99 prosent effektiv. Imidlertid, den ikke beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer

Hva er en spiral?

En spiral er en liten T-formet gjenstand laget av plast som er svært fleksibelt. En spiral inneholder enten kobber eller hormoner og hindrer graviditet ved å endre slimhinnen i livmoren. En graviditetstest er nødvendig før du får en spiral. Når en kvinne er ryddet, legen setter inn spiralen i livmoren hennes. Clear strenger henger ned fra spiralen inn i skjeden, slik at kvinnene til å føle seg dersom spiralen fortsatt er på plass. En spiral kan vare fra fem fem til 12 år, avhengig av type. Spiralen er en sikker form for prevensjon, har det imidlertid vært noen problemer med å ha en spiral på for lenge.

Typer iuds

ParaGard og Levonova er de to typer iuds på markedet. Levonova utgivelser syntetisk progesteron hormoner. Den ParaGard inneholder en "liten kobbertråd surret rundt i plast kroppen og bør ikke brukes av alle som er allergisk mot kobber," ifølge Feminist Women's Health Center.

Tubal Infeksjon

Prosedyren med å sette inn en spiral kan forårsake en infeksjon, men en infeksjon kan oppstå når spiralen er igjen i for lenge også. Dette skjer når innsetting kaster en STD eller vaginal bakterier opp i livmoren. Dette fører til infeksjon, og antibiotika kan brukes til å rydde opp infeksjonen. Andre ganger, vil spiralen må fjernes. I de mest sjeldne tilfeller kan infeksjonen nødvendiggjør kirurgi, og kan forlate kvinnen ikke kan bli gravid. Infeksjoner ikke behandles, kan også føre til døden.

Graviditet

En spiral bør fjernes så snart som mulig hvis du tror du kan være gravid. En graviditet utenfor livmoren kan oppstå hvis en kvinne blir gravid og samtidig ha en spiral. En ektopisk er en "unormal graviditet som oppstår utenfor livmoren. "Denne tilstanden kan være dødelig for mor og baby Dette kan forekomme når som helst -. . ? Etter en nylig innsetting eller hvis spiralen er igjen i for lang

Er det trygt

I det siste, iuds har vært kjent for å være farlig og med føre til sterilitet eller infeksjoner. har imidlertid spiralen forbedret de siste 30 årene. Dagens iuds på markedet er svært trygge.

største risikoen

Den største risikoen for å forlate en spiral i for lenge er muligens av spiralen blir mindre effektive. Dette kan føre til en uønsket graviditet. Ved å ha en spiral erstattet på slutten av sin levetid vil hindre at dette skjer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------