Stilling: helse > kolesterol >

tidlig tilbaketrekking som prevensjon

   Den Uttak Method, eller samleie interruptus som det er formelt kjent, er en av de eldste former for prevensjon og ble støttet seg på av seksuelt aktive par før advent av moderne prevensjonsmetoder

Du trenger:.
Medical eksamen.
Medisinsk historie.
Blood arbeid.
Søknad.

Funksjon

Tilbaketrekkingen metoden er praktisert ved å trekke ut penis fra skjeden før utløsning. Uttak før utløsning hindrer sæd fra å komme inn i skjeden.

Fordeler

Den uttaksmetode er gratis, naturlig og påvirker ikke hormoner som p-piller gjør, eller forårsake irritasjon som kondomer kan.

Disavantages

Tilbaketrekkingen metoden ikke beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer (SOS). Tilbaketrekningen Metoden er bare effektiv hvis mannen er oppmerksom på når han vil ejakulere, og er i stand til å trekke seg før han gjør det. Av denne grunn er det ikke er anbefalt for uerfarne menn.

Effectiveness

I følge Planned Parenthood tilbaketrekning metoden, da alltid gjort riktig, har en 27 prosent strykprosent. Hvis ikke alltid gjort riktig, har uttaksmetode en 96 prosent strykprosent.

tillegg, råder Planned Parenthood som trekker i tiden fungerer ikke alltid, som pre-ejakulerer kan plukke opp nok sæd igjen i urinrøret fra en tidligere utløsning for å føre til graviditet.

Prevalens

Planned Parenthood sier at 35 millioner par verden rundt praksisen tilbaketrekning metoden som prevensjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------