Stilling: helse > kolesterol >

Risikoen for å bruke østrogen krem

   Østrogen krem er en aktuell medisin består av en østrogen hormonet østradiol og brukes i behandlingen av kløe og ubehag i vaginal området. Medisinen virker ved å stimulere produksjonen av østrogen i kroppen, som igjen bidrar til å regulere mange av de kroppslige prosessene som finner sted innenfor kvinner. Som med de fleste aktuelle medisiner, er det en rekke bivirkninger knyttet til bruk av østrogen krem

Vanlige bivirkninger

bivirkninger knyttet til bruk av østrogen krem inkluderer tap av matlyst, kvalme, brekninger, kviser, hovne bryster, hudforandringer, vaginal smerte og ubehag, kløe, tørrhet, nedsatt sexlyst, vektøkning, hevelse på applikasjonsstedet, hodepine, svimmelhet og depresjon. Selv om disse er betraktet som den mest vanlige bivirkningene forbundet med bruk av denne medisinen, de bare berører en liten mengde brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre, det finnes også en rekke alvorlige bivirkninger knyttet til denne medisinen . Noen av disse bivirkningene inkluderer brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, plutselig nummenhet eller svakhet, forvirring, hodepine, visjon og balanseproblemer, smerter i leggen, unormal vaginal blødning, magesmerter, gulfarging av hud og øyne, og ett bryst klump . Disse bivirkningene er svært sjeldne.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Østrogen krem har vært kjent for å forårsaket svimmelhet og søvnighet på noen brukere. Som et resultat, anbefales det ikke å operere alle typer maskiner (inkludert biler) mens du bruker denne medisinen.

Ikke bruk østrogen kremer hvis du lider av noen av følgende plager: en blodpropp sykdom, leversykdom, nyresykdom, slag eller hjerteinfarkt, unormal vaginal blødning, eller noen form for brystkreft eller livmorkreft.

Bruk

Bruk alltid østrogen krem nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av legen din og aldri i doser som overstiger det som er anbefalt på etiketten. Medisinen gis som en aktuell krem og bør brukes jevnt til det berørte området til alle medisiner har blitt grundig absorberes av huden. Alltid bruke kremen på samme tid hver dag til å rense, hel hud. Vær sikker på at huden er helt tørr før påføring østrogen krem.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkningene, kontakt lege umiddelbart.

En overdose av østrogen krem kan bli preget av hjertebank, oppkast, plutselige synsproblemer og unormal vaginal blødning. Hvis en overdose er mistenkt, kontakt din lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste akuttmottaket.

Østrogen krem er ment til utvortes bruk, og bør aldri inntas gjennom munnen, nesen eller øynene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------