Stilling: helse > kolesterol >

hjem bøte for erektil dysfunksjon

   Erektil dysfunksjon eller impotens er et vanlig problem at de fleste menn opplever på et tidspunkt i livet. I yngre menn, er erektil dysfunksjon vanligvis forårsaket av ytre faktorer som stress, sigarett bruk, eller overdreven drikking. Men noen ganger kan det være et tegn på noe mer alvorlig som diabetes eller hjertesykdom. Mens det er mange erektil dysfunksjon medisiner på markedet, kan impotens ofte behandles naturlig med urte rettsmidler tilgjengelig hos din lokale helse butikken

kontakt med legen din

Før du tar noen urte rettsmidler, ta kontakt med legen din. Hvis erektil dysfunksjon er forårsaket av noe alvorlig som diabetes eller hjertesykdom, så du kan kreve seriøs lege som ikke kan behandles med hjem rettsmidler. Selv om impotens er forårsaket av noe mindre alvorlig, du fortsatt ønsker å sjekke med legen din og sørg for en urtemedisin vil ikke reagere negativt med noen reseptbelagte medisiner du kan ta. Hvis legen mener det er en sjanse urter vil reagere med en medisin du er på, ty til mekaniske hjelpemidler som en vakuumpumpe. Denne enheten trekker blod inn i penis, som utvider den og forårsaker en ereksjon.

Utforsk Relaxation tiltak

Hvis du erektil dysfunksjon er forårsaket av følelsesmessige eller stress-relaterte problemer, starter med å utforske natur avslapping rettsmidler. Fysisk behandlinger som akupunktur eller dype vev massasje kan hjelpe deg å slippe stress og kurere din impotens. Ifølge boka "Urter for helse-og Healing," urte rettsmidler som skullcap, California valmue, frisk havre, og kava kan også lette fysisk og følelsesmessig stress.

Adresse spesifikke årsaker

Hvis stress ikke fører til at erektil dysfunksjon, så vil du kanskje å ta mer spesifikke årsaker. Sirkulasjon, funksjon av nerver og testosteron bidrar til seksuell aktivitet. Hvis noen av disse faktorene ikke fungerer som den skal, så du kan oppleve erektil dysfunksjon.

Ifølge boken, "Urter for helse-og Healing," dårlig sirkulasjon er en vanlig årsak til erektil dysfunksjon. Det hindrer blodårene fra å utvide og fylle med blod, som er avgjørende for å opprettholde en ereksjon. Ginkgo er en urtemedisin som fungerer som en stimulerende og forbedrer blodsirkulasjonen. Likeledes, lar bispelue økt blodstrøm til penis.

Ginseng er et populært urtemedisin som har blitt brukt til å øke testosteron og også forbedre utholdenhet og lang levetid. Fo-ti har vært brukt i kinesisk kultur som en lang levetid agent og som behandling for impotens. I tillegg fant en studie ved San Francisco Institute for Advanced Study of Human Sexuality som en blanding av nesle blader, havre og tang bedre menns seksuelle ytelse innen to måneder etter behandling.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------