Stilling: helse > kolesterol >

hjem impotency botemidler

   Mann impotens kan være en pinlig tilstand til menn som er berørt av det. Ifølge Mayo Clinic, påvirker tilstanden opptil 10 prosent av menn i en alder av 40 og opp til 60 prosent ved fylte 70 år. Likevel er tilstanden svært treatable

Årsaker

Den fysiske årsaker til mannlig impotens (også kjent som erektil dysfunksjon) omfatter fedme. , langsiktige drikking av alkoholholdige drikkevarer, lite fysisk aktivitet eller trening, regelmessig bruk av illegale rusmidler og langsiktig røyking. Psykologiske årsaker kan vere bekymring, frykt, stress, sinne eller depresjon.

Mat og Herbal Rettsmidler

Enkelte steder (for eksempel Home-rettsmidler-for-you. com) hevder at enkelte matvarer som hvitløk, løk, gulrøtter, asparges, tørr frukt, asparges og rosiner kan kurere impotens mens andre tout betydningen av en urte kosthold. Men, rapporterer Mayo Clinic at det ikke er kliniske bevis på at urte rettsmidler, som for eksempel ginseng, Yohimbe og ginkgo arbeide for å kurere erektil dysfunksjon.

Senking Kolesterol

I følge ernæringsmessige medisin spesialist Michael A. Klaper, MD, for Institutt for ernærings-Utdannings-og forskningsdepartementet i California, en diett som er lav i fett og kolesterol er viktig å holde arteriene til kjønnsorganene åpen. I å velge en slik diett, holde seg borte fra mat laget av dyr eller dyr-baserte produkter.

Psykologiske tiltak

Fokusere oppmerksomheten på partneren din i motsetning til samleie i seg selv er også et middel, ifølge Dr. James Goldberg , PhD, forskningssjef ved Crenshaw Clinic i San Diego, California. Ta deg tid til å nyte forspill og ikke bekymre deg en ereksjon. Noen ganger fantaserer kan hjelpe deg å oppnå en ereksjon. Hvis du ikke klarer å få ereksjon umiddelbart, være tålmodig. Ifølge Dr. Neil Baum, direktør for New Orleans 'mannlig infertilitet Clinic, tar det lengre tid når du blir eldre. Det samme gjelder for perioden mellom utløsning og din neste ereksjon.

Hensyn

Det kan være medisinske årsaker til erektil dysfunksjon, inkludert nyre-eller hjertesykdommer, åreforkalkning, lyske skade eller medisiner for høyt blodtrykk og epilepsi. Hvis du er diagnostisert med noen av disse, ta kontakt med din lege for sikker behandling av impotens din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------