Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å helbrede psykologiske impotens

  Psykologiske impotens hos menn kan være svært belastende ja, og de fleste menn vil oppleve impotens minst én gang i livet. Når impotens er forårsaket av fysisk sykdom, kan det være lettere å akseptere. Impotens som oppstår av psykologiske grunner er vanskeligere å behandle fordi den underliggende årsaken først være avdekket. En partner kan også begynne å tenke at hun ikke lenger ønsket. Til slutt, kan psykologiske impotens bli til en ond sirkel av frustrasjon for begge partnere
en.
Finn ut hva som forårsaker din psykologisk impotens. Vanlige syndere er stress, prestasjonsangst og depresjon. Hvis ingen av disse gjelder for deg, snakke med en lege eller kvalifisert terapeut for å hjelpe deg å nå en konklusjon om hva som forårsaker det.
To.
Forstå at kroppen din kan ganske enkelt være sliten eller under stress. Gi deg selv en pause. Det finnes andre måter å være intime og behage din partner. Hvis du trykket deg selv til å utføre, angst vil mest sannsynlig få det beste av deg.
tre.
Åpne opp til partneren din om din frykt og bekymringer. Aksepterer å være intime uten faktisk penetrasjon. Spill en omgang med partneren din og er enige om å bare kysse og ta på. Dette vil ta presset av ytelsen din, og vil tillate både deg og partneren din til å slappe av og nyte din kropp.
Fire.
Evaluer din livsstil. Har du ta deg tid hver dag til å slappe av? Gjør det til en prioritet å ha minst 20 minutter hver dag til deg selv. Gå en tur, lese en artikkel eller en bok du er interessert i, eller bare se på sport. Noe som vil ta tankene hverdagens rutine vil hjelpe. Moderat trening er en annen flott måte å slippe stress og øke endorfiner. Endorfiner er "feel good" kjemikalier utgitt av hjernen din og har en direkte innvirkning på libido.
Fem.
Snakk med en profesjonell sex terapeut. Du vil bli spurt noen spørsmål om din generelle helse og seksualitet for å vurdere roten av problemet og etablere behandlingstilbud. Mange ganger en terapeut's forsikring er alt som trengs. Husk, er psykologisk impotens et svært vanlig problem, og skjer med de fleste menn på et eller annet tidspunkt i livet.

Tips og advarsler


 • Hvis disse trinnene don ' t arbeid, kan den underliggende årsaken til dysfunksjon din bli depresjon. Symptomer på depresjon varer vanligvis mer enn en uke og omfatter mangel på motivasjon, tristhet, lav humør, søvn problemer og selv fysisk smerte. Alvorlig depresjon kan også føre til selvmordstanker. Hvis du mistenker at du lider av depresjon, snakk med legen din umiddelbart om behandlingsalternativer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------