Stilling: helse > kolesterol >

hvordan du bruker en penile implantat

  Erektil dysfunksjon refererer til en manns kontinuerlige manglende evne til å beholde en ereksjon lenge nok til å ha samleie. Tilstanden har noen ganger en mental kilde, for eksempel angst om ytelse eller depresjon over en uavhengig situasjon. Men når årsaken er fysisk-for eksempel en underliggende medisinsk tilstand som diabetes eller hjertesykdom-en penis implantat kan være en effektiv form for behandling. Slike proteser er kirurgisk inn i penis 'svamplegemene, to sylindriske områder som gjør at ereksjoner når engorged med blod, og de kommer i to grunnleggende typer: bøyelig (også kalt formbare) og oppblåsbar.

Bøybart Implantater


en
Plasser fingrene på penis og finn området. . hvor de to stangen implantater har blitt satt inn i svamplegemene.
to.
Juster protesene ved å forsiktig bøye stengene oppover til de er i ønsket oppreiste posisjonen.

3.
Returner implantater til en ikke-erigert stilling ved å bøye dem nedover etter samleie er avsluttet eller når du er klar.

gummibåt Implantater


en.
Plasser fingrene på pungen mellom testiklene.
to.
Pat eller skyve fingeren langs området til du berører implantatet ventilen, som er festet til pumpe som frigjør væske fra væsken reservoaret ligger i pungen (den todelte oppblåsbare implantat) eller buken (den tredelte oppblåsbare implantat).
tre.
Trykk på ventilen gjør at væskestrømmen fra reservoaret i de to sylindrene satt inn i svamplegemene i penis, som utløses av penis til en erigert tilstand.
fire.
Finn pumpens ventilen igjen med fingrene etter samleie er fullført eller når du er klar.
fem.
Trykk på ventilen igjen for å gjøre væskestrømmen fra sylindere i penis tilbake i scrotal eller abdominal reservoaret, og dermed slippe ut luft penis til slapp tilstand.

Tips og advarsler


 • Komplikasjoner fra penile implantater er mulig smerter, arr, postoperative blødninger, erosjon av omkringliggende vev og infeksjon. Hvis en lege kan påvise at årsaken til erektil dysfunksjon er fysisk, kan helseforsikring dekke kostnaden av en penis implantat. Det er mulig for både bøyelig og oppblåsbare implantater slutter å virke til slutt, selv om feilraten er høyere for den andre typen. I så fall oppsøke lege for å få apparatet reparert eller erstattet. Bøyelig implantater er alltid delvis stive, så de pleier å være mer merkbar. Dersom en kandidat er bekymret for en slik visuell bekymringer, kan den oppblåsbare rekke være et bedre alternativ fordi implantater er mer naturlig i utseende og føler, og mindre vanskelig å skjule under normal aktivitet.
 • Smerter vanligvis varer i omtrent en måned etter penile implantat kirurgi, og pasientene bør unngå kjøring og omfattende aktivitet i denne perioden. Mens mindre enn 3 prosent av menn som har penis implantater satt inn utvikle en infeksjon, hvis man oppstår, krever situasjonen vanligvis fjerning av implantatet. Dersom en ny protese ikke er satt inn, vil pasienten sannsynligvis aldri oppnå ereksjon naturlig igjen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------