Stilling: helse > kolesterol >

hvordan du kan redusere labido

   Seksualdrift er en naturlig del av menneskelig erfaring. Men når seksuelle tanker og lyster blir påtrengende, tyngende eller føre til uønsket aktivitet de må dempes gjennom medisinering. Men før du forsøker å redusere libido kjemiske midler, bør lider alltid konsultere sin lege først for å finne ut om de er virkelig lider av hyper-seksualitet eller om det de opplever er bare en naturlig del av en sunn sexlyst.

Hvordan redusere Libido


en.
Gjør en avtale med legen din. Full offentliggjøring av fysiske og /eller psykiske symptomer vil hjelpe legen konstatere at naturen til problemet ditt. Roten av problemet kan være psykisk eller hormonelle og den foreskrevne behandlingen kan være terapi, medisiner eller en kombinasjon av de to. Du vil imidlertid ikke være i stand til å effektivt administrere libido til du identifisere art problemet ditt.
To.
Start et kurs av selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Enkelte anti-depressiva som Prozac og Zoloft er klassifisert som SSRI og en vanlig bivirkning av disse stoffene er redusert libido. De kan være spesielt effektiv dersom legen oppdager at økt libido er relatert til depresjon. Men reaksjoner på SSRI variere fra pasient til pasient, og du kan ikke oppleve redusert libido. Videre kan SSRI også hemme din seksuelle ytelse.
Tre.
Start et kurs av anti-androgener. Anti-androgener som Depro-Provera og Cyproterone forvaltes i ekstreme tilfeller og er folkemunne kalt «kjemisk kastrering». Mens anti-androgener ikke hemmer seksuell funksjon, de reduserer sexlysten og seksuelle tanker ved å undertrykke effektiviteten av hormonet testosteron.
Fire.
Kanskje mest ekstreme og mest sjelden brukt metoden redusere libido er gjennom fjerning av en eller begge testiklene. Men, siden advent av "kjemisk kastrering" og andre mindre invasive metoder, er denne ekstreme metoden nesten aldri tatt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------