Stilling: helse > kolesterol >

tilbaketrekning symptomer på p-piller

   P-piller er en p-pille som virker ved å hindre en kvinnes eggstokker fra slippe et egg i løpet av hennes normale månedlige menstruasjonssyklus. P-piller består av en diett av piller som skal tas med jevne mellomrom, vanligvis hver dag, for å frigjøre hormoner til kvinnens kropp som endrer hennes normal fertilitet. Etter en kvinnes kropp blir vant til den kunstige hormoner, kan det være ulike tilbaketrekning symptomer og bivirkninger ved bruk av prevensjon er stoppet

Du trenger:.
Dag Vaginal P-svamp.

Mangel på Fertility

Mens poenget med p-piller er å indusere en mangel på fruktbarhet, avslutter prevensjon kan også føre til perioder med lite eller ingen fruktbarhet. Mange kvinner slutter prevensjon for å starte en familie, men ender opp som lider av post-pille amenoré, en tilstand der kvinnen ikke får en periode for mange uker eller måneder. Det er normalt for perioder for å ta en måned eller to gjenoppta sin normale mønster, men for noen kvinner kan det ta mye lengre.

Uforutsigbare Perioder

En av fordelene med p-piller er at de regulerer menstruasjonssyklusen , noe som gjør det veldig forutsigbart. Etter at prevensjon er opphørt, perioder vil nok variere mye mer i lengde, noe som kan være frustrerende, spesielt hvis kvinnene prøver å bli gravid. Alvorlighetsgraden av syklusen relaterte symptomer er også trolig øke, for eksempel kramper og hodepine.

Acne

Noen p-piller er annonsert som bidrar til å rydde opp akne. Siden akne er indusert i stor grad av hormonelle sjanser i puberteten og ungdomsårene, kan hormonene utgitt av piller har en betydelig innvirkning på kviser. En vanlig effekt for å stoppe prevensjon er en økning i oiliness i huden og håret, særlig i ansiktet. Dette fører ofte til akne utbrudd, selv hos kvinner som ikke opplever mye kviser før de begynner å ta p-.

Humørsvingninger

Humørsvingninger er en annen vanlig bivirkning av å stoppe prevensjon. Mange kvinner opplever en økning i moodiness, eller føler uforklarlig trist eller deprimert, og mitt rop for liten eller ingen grunn. En økning i irritabilitet og en følelse av ergrelse kan også skyldes stoppe prevensjon.

Libido

En vanlig bivirkning av å stoppe prevensjon bruker som anses positivt av mange kvinner er en økning i libido. Kvinner har en tendens til å ha de mest seksuelle begjær når de er på sitt mest fruktbare, men når fruktbarhet blir undertrykt av hormonene i p-piller det kan hemme libido.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------