Stilling: helse > kolesterol >

typer prevensjon patcher

   Prevensjon, også kjent som prevensjon, er noe som hindrer graviditet oppstår. Det finnes mange forskjellige typer prevensjon tilgjengelig, så det er viktig å prøve forskjellige alternativer hvis man ikke fungerer for deg

. Typer Prevensjon

Prevensjon faller inn i tre hovedkategorier. Behavioral metoder som avholdenhet stole på brukerens adferd for å unngå graviditet. Barrier metoder hindre sædcellene fra å komme til en ova (egg), hvis ingen egg blir befruktet, ikke graviditet ikke oppstår. Hormonelle metoder arbeid i en eller flere av tre måter: hindrer et egg blir release, fortykkelse slimet i livmorhalsen slik at sædceller ikke kan komme til egget til å befrukte det, eller endre slimhinnen i livmoren slik at et befruktet egg vil ikke implantatet. Dersom et befruktet egg ikke implanteres i livmorveggen, ikke graviditet ikke oppstår.

Prevensjon Patch

Den prevensjon oppdateringen er en hormonell prevensjonsmetode. Det er en liten patch som klistrer seg til huden og frigjør østrogen og progesteron i kroppen, hindrer eggløsning (frigjøring av et egg) og jevning livmorhalsslimet, og dermed hindre graviditet. Det er mulig at hormoner også endre livmorslimhinnen, men dette har ikke blitt bevist.

Ortho Evra

Det er for tiden bare ett merke av p-plasteret tilgjengelig i USA. Merkenavnet er Ortho Evra. Ortho Evra er slitt for en hel uke. På slutten av uken, er et nytt plaster påføres. Etter tre sammenhengende uker av bruker plasteret, gjør den fjerde uken krever ikke en patch.

Effectiveness

Prevensjon effektiviteten kan avhenge av mange ting. Hvis du bruker plasteret akkurat som foreskrevet, er det mer enn 99 prosent effektive mot graviditet. Med vanlig bruk er det 92-prosent effektiv.

Hensyn

Noen ting kan gjøre prevensjon mindre effektive, som vekten din, ta antibiotika og glemme å sette en ny lapp på etter syv dager. Sørg for å snakke med legen din om eventuelle problemer eller bekymringer du ha.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------