Stilling: helse > kolesterol >

Mirena prevensjon bivirkninger

   Levonova er en type intrauterine enhet som hindrer graviditet hos kvinner. En spiral settes inn i livmoren og hindrer sædcellene i møte med et egg. Den Levonova Spiralen utgivelser også hormonet progesteron for å hindre at en kvinne fra eggløsning

Placement Effekter

Mens Levonova blir satt inn, eller bare etter at Levonova spiralen er satt inn, merk noen kvinner kramper, blødninger og svimmelhet.

Menstruasjon

Perioder kan bli uregelmessig i de første tre til seks måneder i bruk. Noen kvinner rapporterer spotting. Etter å ha brukt Levonova i ett år, en av fem brukere ikke har tid. Perioder tilbake når Levonova fjernes.

Ovarialcyster

Cyster kan utvikle seg på eggstokkene av kvinner med Levonova spiral satt inn. Ifølge Contracept. org, vil en ovarial cyste utvikle seg i om lag 10 prosent av kvinner som bruker Levonova.

Ektopisk graviditet

I kvinner hvor svangerskapet oppstår mens du bruker Mirena, rundt 50 prosent er ektopisk. Ektopisk svangerskap implantat utenfor livmoren, vanligvis i egglederen.

bekken inflammatorisk sykdom

Pelvic inflammatorisk sykdom er en infeksjon som påvirker den reproduktive organer. Selv om det er vanligvis en seksuelt overført infeksjon, kan det også oppstå som et resultat av en Levonova innsetting. Det er en økt risiko for PID innen 20 dager etter at spiralen ble satt inn, ifølge drugs. com.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------