Stilling: helse > kolesterol >

fordeler og ulemper med Microgynon

   Nøyaktig tatt, har Microgynon tabletter vist seg å redusere sjansene for graviditet ved 99,9 prosent og resultere i lettere, mindre smertefull og mer regelmessig menstruasjon. Microgynon tabletter inneholder to aktive ingredienser: etinyløstradiol og levonorgestrel. Disse er kunstige versjoner av naturlig forekommende kvinnelige kjønnshormoner, østrogen og progesteron. P-piller med kombinerte ingredienser som Microgynon virker ved avløste den typiske menstruasjonssyklusen

trenger Du:
HCG hetteglass.
Sprøyter.
Doctor's notat eller resept underskrevet av lege.
Små kjøligere slik som de som brukes til transport av insulin.

funksjoner

Bortsett fra å gi seg som en form for prevensjon, har Microgynon tabletter også vist seg, å følge de siste pasienten tilbakemeldinger undersøkelser, hjelp i smertefulle menstruasjonsforstyrrelser. Noen symptomer som kan kjennes som et resultat av menstruasjonsforstyrrelser er tunge og uregelmessige menstruasjoner, smertefulle perioder og alvorlige premenstruelle syndrom, som ikke må forveksles med mild PMS. Ifølge Dr Philip Owen, konsulent fødselslege og gynekolog, rundt 90 prosent av menstruerende kvinner får forvarsel om en kommende periode på grunn av fysiske og /eller psykiske forandringer i dagene før menstruasjonen begynner, og bare rundt 10 prosent opplever alvorlige premenstruelle syndrom.

Slik fungerer

Nøyaktig tatt, vil Microgynon tabletter gjøre kroppen din tror at eggløsningen allerede har skjedd, og dermed hindre et egg blir sluppet fra eggstokkene hver måned. Den hormoner frigjøres fra tabletten også øke tykkelsen på den naturlige slimet på toppen av livmoren, noe som gjør det nesten umulig for sædceller å krysse fra skjeden til livmoren og nå et egg. Microgynon gir ikke bare en form for prevensjon, det gir også lettere, mindre smertefull og mer regelmessig menstruasjon, så det er ofte tatt av kvinner som har problemer med tunge, uregelmessige eller smertefulle perioder.

Side Effects

Alle medisiner må en liste over mulige bivirkninger som kan oppstå mens de blir tatt. Som sådan, det mulige, men sjeldne bivirkninger som kan oppstå mens du tar tabletter Microgynon er kvalme og oppkast, hodepine, ømme bryster eller utvidelse, vektendring, vaginal trøske (candidiasis), menstruasjon spotting eller gjennombruddsblødning blødninger, depresjon, hudreaksjoner, redusert sexlyst, økt blodtrykk, uregelmessig brune flekker på huden, forstyrrelser i leverfunksjon, gallestein eller blodpropp i blodårene.

Fordeler

Bortsett fra å hjelpe i forebygging av uønsket svangerskap og gi deg kortere, lettere perioder, kan Microgynon gjør deg i stand til å utsette sykle hvis du ønsker det. Ifølge FemaleLife. com, å utsette startdatoen av syklusen din, starte din neste pakning med Microgynon tabletter like etter gjeldende pack. Du kan fortsette med denne pakken så lenge du ønsker inntil denne pakken er tom. Når du ønsker at menstruasjonen skal begynne, bare slutte å ta tablettene. Mens du bruker det andre brettet, kan du ha noen gjennombrudd eller spotting på å ta tabletter dager. Start følgende pakke etter den vanlige 7-dagers tablettfrie pause.

Når kan jeg begynne å ta Microgynon

Etter å ha konsultert med legen din, og blir gitt godkjenning til å begynne å ta Microgynon, bør du begynne å ta pillen på den første dagen i menstruasjonssyklusen til umiddelbart å beskytte deg mot graviditet. Om nødvendig, kan du også begynne å ta det opp til dag 5 i syklusen din uten å måtte bruke en ekstra form for prevensjon. Hvis du ikke tar Microgynon som prevensjonsmiddel, kan du begynne å ta det på noe annet tidspunkt i løpet av din syklus så lenge du er 100 prosent sikker på at du ikke er gravid.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------