Stilling: helse > kolesterol >

hva er bra med surrogat mødre?

   Surrogacy er et dyrt alternativ for infertilitet. Paret bruker in vitro fertilisering (IVF) for å lage embryoer som er implantert inn i en annen kvinnes livmor. Den surrogatmor bærer barnet fram til fødselen, og deretter gir barnet til sine foreldre. Dette alternativet er veldig dyrt, tidkrevende og følelsesmessig drenering. Surrogacy gjør, har imidlertid noen positive sider

Full Term Baby

Mange kvinner begynner å forske surrogacy fordi de ikke klarer å bære en baby til termin. For å bli en surrogatmor, må en kvinne ha en historie å bære en sunn baby til termin, noe som betyr at sjansene er gode hun vil bære surrogat babyen til termin også.

Biologiske barn

surrogacy tilbyr foreldre muligheten til å ha biologiske barn. Barnet kan være genetisk deres. Den vokser bare i en annen kvinnes kropp.

Sunn Baby

Par ofte forskning surrogat mødre etter fødselen til usunne babyer som ikke overlever. Paret kan bruke donor egg eller sædceller under IVF prosessen før implantering av embryo i surrogat.

Mulige Multiples

Par som har prøvd uten hell i årevis for å starte en familie kan føle at de kjører ut av tiden. Den IVF prosessen tillater implantere mer enn ett embryo, noe som gir par en sjanse til mer enn en baby fra en surrogat-svangerskap.

Friendship

I mange tilfeller, paret og surrogatmor blir gode venner i løpet av svangerskapet . Bærer en baby for noen som ikke kan bære sitt eget barn er en stor ære, og skaper et utrolig bånd mellom de to kvinnene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------