Stilling: helse > kolesterol >

hva er effekten av å ta loestrin 24 mens gravid?

   Hvis du ved et uhell blir gravid mens du tar Loestrin 24, kan du fortsette å ta pillene i flere uker før du innser at du er gravid. Det er viktig å ha et balansert syn på faren involvert med denne

Identification

Loestrin 24 er et hormon pille som brukes for å forhindre graviditet. Det er tatt en gang hver dag i en syklus på 3 uker å ta aktive piller etterfulgt av en uke tar placebo.

Kategori

The US Food and Drug Administration identifiserer Loestrin 24 som en kategori X medisinering. Dette betyr at det bør ikke tas under graviditet på grunn av risikoen for alvorlige fødselsdefekter eller mulig spontanabort.

Misforståelse

Mange tror p-piller under svangerskapet utgjør en ekstra risiko for en mannlig foster, på grunn av høy konsentrasjon av kvinnelige hormoner. Fosteret er allerede utsatt for høye nivåer av morens hormoner. P-piller ikke utgjør noen større risiko for menn enn for kvinner.

Forebygging /løsning

Hvis du savner en periode mens du tar Loestrin 24, ta en graviditetstest så snart som mulig. Hvis du er gravid, slutte å ta Loestrin 24 umiddelbart.

Hensyn

Ta Loestrin 24 kan muligens forårsake fosterskader eller abort, men den faktiske risikoen for dette er relativt lavt. Fortell legen din hvis du fortsetter å ta Loestrin 24 før du skjønte at du var gravid, så han kan se for trøbbel.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------