helse > kolesterol >

hvordan du gjenoppretter testosteron tilskudd

Posted by:  Tone Paulsen    oppdatert: 2012-06-24
Hormonet testosteron er produsert av en manns testikler. Det bidrar til å opprettholde muskel bulk, riktig nivå av røde blodceller, bein vekst, en følelse av velvære og evne til å fungere seksuelt. Testosteronnivå nedgangen som en mann aldre. Denne naturlige nedgangen starter etter 30 år og fortsetter hele livet

Du trenger:.
Reseptbelagte testosteron tilskudd


en
Ta en syntetisk versjon av testosteron som. . legen foreskriver for deg. Dette kan gjøres med intramuskulært (inn i muskelen) injeksjoner hver to til tre uker. Du kan få disse injeksjonene på legekontoret, eller legen din kan vise deg hvordan du gjør dem hjemme på egen hånd.
To.
Bruk en testosteron implantat. Testosteron kan også implanteres som pellets i mykt vev. Kroppen absorberer sakte på testosteron i blodet.
Tre.
Bruk en testosteron lapp på kroppen eller pungen. Dette er ofte nyttig for menn som er nervøse om injeksjoner, og det er praktisk. Du trenger også en resept på testosteron patcher. Androderm er en type testosteron hud lapp du bærer på armen eller overkroppen. Du bruke den en gang om dagen.
Fire.
Bruk testosteron gels eller skum. AndroGel og Testim kommer i pakker av klare testosteron gel. AndroGel har også et skum pumpe som leverer mengden testosteron foreskrevet av legen din, og er veldig enkel å bruke. Testosteron er absorbert direkte gjennom huden når du bruker gel eller skum. Du gjør dette en gang i dag. Vær sikker på å ikke få noen av gel eller skum på partneren din, da det kan påvirke hennes hormonnivåer.
fem.
Bruk en testosteron munnen patch. Striant er en tablett som holder seg til din øvre tannkjøttet over tannen rett til høyre eller venstre av de to fortennene. Du bruke den to ganger om dagen, så den vil frigjøre testosteron i blodet gjennom vevet i munnen.
6.
Ta testosteron tabletter, men dette er ikke alltid det beste alternativet, som nivåer vanligvis ikke oppholder høyt nok over en 24-timers periode. Du bør snakke med legen din om hvilken behandling som er riktig for deg. Hver har sine egne fordeler og ulemper.

Tips og advarsler


  • Hvis du har prostatakreft eller brystkreft, bør du ikke ta testosteron.