Stilling: helse > kolesterol >

effekten av koffein på tongkat ali

   Tongkat ali er en urte ekstrakt som brukes for behandling av erektil dysfunksjon, og som et afrodisiakum. . Mens det er stort sett brukes til behandling av seksuell dysfunksjon hos menn, kan det også styrke seksuell opphisselse hos kvinner. Det kan også brukes som en antiaging behandling og for å stimulere veksten av muskelmasse. Som alle bilag, har tongkat ali risikoen for bivirkninger. Disse bivirkningene er vanligvis milde, men kan de bli forverret ved bruk av koffein. På grunn av dette, bør folk ta tongkat ali begrense koffein forbruk.

Tongkat Ali

Tongkat ali er folk navnet gitt til Eurycoma longifolia treet. Ordet Tongkat ali oversettes til "Ali's spaserstokk. " Tongkat ali er et lite tre som vokser i Malaysia, Thailand og Indonesia. Tradisjonelt røttene til tongkat ali brukes for å behandle malaria, høyt blodtrykk, seksuell dysfunksjon og feber.

Afrodisiakum

Den glykoproteiner i tongkat ali roten stimulerer produksjonen av testosteron i kroppen. Den økt flyt av testosteron kan hjelpe i behandling av seksuell dysfunksjon ved å bidra til å opprettholde lengre ereksjon hos menn. Det kan også bidra til å stimulere til begjær hos kvinner.

Fruktbarhet

Den økte testosteron fremmes av tongkat ali kan hjelpe mannlig fruktbarhet ved å øke sperm konsentrasjon og sperm mobilitet rate, som resulterer i økt sædkvalitet. Den sunnere en manns sædkvalitet, jo bedre sin fruktbarhetstall blir.

Side Effects

Tongkat ali øker nivået av adenosintrifosfat, et kjemikalie som produseres i kroppen til å styre energinivået. Den økt adenosintrifosfat nivåer kan føre til rastløshet, søvnløshet og søvnapné når tongkat ali er tatt i høye doser. Den økte testosteron kan føre til ømhet i brystene, akne, fet hud, hårtap og hodepine. Bivirkninger avtar hvis du slutter å ta tongkat ali.

Koffein

Fordi koffein er et sentralstimulerende, kan det forverre økte nivåer av adenosintrifosfat produsert av tongkat ali. Dette kan ytterligere forverre en følelse av rastløshet eller søvnløshet forårsaket når du tar stoffet. På grunn av dette, bør du unngå eller begrense produkter som inneholder koffein hvis du tar tongkat ali.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------