Stilling: helse > kolesterol >

kan du ta phentermine mens du prøver å bli gravid?

   Hvis du slo til phentermine å hjelpe miste vekt og nå er du prøver å bli gravid, vil du og legen din må avgjøre om fordelene av stoffet oppveier risikoen

Navn og funksjoner

Phentermine er hovedingrediensen i reseptbelagte slankepiller. Det er markedsført som Adipex, Fastin, Ionamin, og Zantryl. Det virker ved å stimulere det sentrale nervesystemet og undertrykke appetitt. Det er ikke i medisinen Fen-Phen, som var en kombinasjon av phentermine og fenfluramin.

Graviditet Drug Class

I følge narkotika produsenten Merck, er phentermine i svangerskapet kategori C. Rusmidler i denne kategorien har vist potensial misdannelser hos dyr, men men ingen studier på mennesker har blitt utført, eller mer menneskelige studier er nødvendig for å avgjøre om stoffet er trygt under svangerskapet.

Conception

Ifølge Organisasjonen av teratogenitetsstudie Information spesialister, har phentermine ikke vist å forhindre eller forsinke unnfangelsen.

Stopping Phentermine

Phentermine er i klasse av legemidler som det ikke helse komplikasjoner oppstår hvis du slutter å ta dem plutselig. Dette betyr at du kan slutte å ta phentermine til enhver tid uten bivirkninger.

Forlate kroppen

Ifølge Organisasjonen av teratogenitetsstudie Information Spesialister, tar det tre til fem dager for phentermine å forlate kroppen. Hvis du prøver å bli gravid, planlegger å stoppe medisinering minst tre til fem dager før eggløsning.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------