Stilling: helse > kolesterol >

tilskudd til tubal reversering

   Tubal ligation er en permanent kirurgisk metode for prevensjon. Men omstendighetene ofte endres, og kvinner som gjennomgår tubal ligation kan finne seg selv som ønsker å gjenopprette fruktbarheten. Tubal ligation reversering kirurgi er kostbart og ikke omfattes av de fleste medisinske forsikringer. Tilskudd er tilgjengelige for å dekke kostnadene for tubal ligation reversering

Funksjon

Tubal ligation reversering gjenoppretter en kvinnes fruktbarhet, slik at kvinnen. å bli gravid flere barn. Årsaker til at en kvinne kan ønske flere barn inkluderer gjengifte eller død for et barn.

Grant Kilder

Det er flere kilder tilgjengelig for kvinner som søker tilskudd for tubal ligation reversering. Disse gruppene inkluderer The Lord's Heritage departementet, Vision of Faith og salige Arrows.

Grant Beløp

Mengden av tilskudd penger tilgjengelig varierer mellom programmene. The Lord's Heritage departementet fullt midler tubal ligation tilbakeføringer, ifølge nettsidene sine, tildelt det to tilskudd i 2009. Velsignet Piler vil gi opp til $ 4, 000; i 202C tildelt det tre tilskudd. Vision of Faith tilbyr stipend på opp til $ 1800.

Søke Grant

Tubal ligation reversering innvilge søknader be for grunnleggende informasjon som navn, fødselsdato, bevis på inntekt og kontaktinformasjon. Også regne med å gi en forklaring på hvorfor du er en søker en tubal ligation reversering.

Hensyn

Tubal reversering tilskudd fra disse programmene er i stor grad finansiert av donasjoner fra familier på programmenes ventelister. Fra og med tidlig i 2010, krever Vision of Faith familier gjør en månedlig donasjon på minst $ 20 i for å holde seg på ventelister. Ifølge The Lord's Heritage og salige Arrows nettsteder, donasjoner er obligatorisk, men ingen beløp som er angitt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------