Stilling: helse > kolesterol >

Hvorfor mister menn libido?

   Et tap av libido hos menn er en tilstand der en mann er fysisk funksjonell, men har liten eller ingen interesse for sex. Dette er et problem som kan være svært bekymringsfullt eller oppskakende til en mann som opplever det, og det kan føre til stress som påvirker hverdagen samt hans forhold. Et tap av libido bør være grundig undersøkt. Forstå mer om tilstanden kan hjelpe

Årsaker

Et tap av libido kan spores tilbake til fysiske eller psykiske årsaker. Narkotikamisbruk, fedme, store sykdom og enkelte reseptbelagte legemidler kan føre til tap av libido. Noen psykologiske problemer som kan føre til en lavere seksuell lyst omfatter depresjon og stress.

Betydning

Et tap av libido kan føre til en alvorlig innvirkning på en manns liv. Det påvirker selvtilliten og fører til lavere selvfølelse, noe som kan føre til redusert ytelse i en manns faglig og sosialt liv. Det kan også drastisk påvirke en manns interaksjon og forholdet til partneren sin. Et tap av libido kan gjøre mannens partner føler uønsket eller uinteressant.

Advarsel Skilt

Det er ofte tegn på at en mann kan være glidende inn et tap av libido. Erkjennelsen av disse tegnene tidlig kan sterkt redusere behandling som kan være nødvendig. Noen tidlige tegn på et tap av libido er sjeldne berøre mellom mannen og hans partner, en følelse av å være presset eller irritert når sex er initiert og en reduksjon i seksuelle tanker eller følelser.

Løsning

Det er mange forskjellige metoder som kan brukes til å behandle et tap av libido. Mange av disse metodene involverer å se din partner i et nytt lys, enten det betyr å gå ut på en date sammen eller gå ut med venner sammen. Tilsvarende gjenoppta kontakten med en partner og kommunisere med dem kan også hjelpe en mann gjenvinne sin libido. Tap av libido er vanligvis ikke behandles med medisiner, men ekteskapelig rådgivning kan bidra til å identifisere problemer som kan være på jobb.

Misforståelse

Selv om de begge fører til en nedgang i seksuell aktivitet, er erektil dysfunksjon ikke det samme som tap av libido. Erektil dysfunksjon refererer til problemer etablere og opprettholde en ereksjon, mens libido refererer til stasjonen for å ha sex. Selv om de to problemene er ofte knyttet, som en mann som har opplevd erektil dysfunksjon kan også oppleve et tap av libido, er de ikke det samme.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------