Stilling: helse > kolesterol >

hva kan hjelpe din testosteron?

   Lav testosteron er et problem som kan ha mange negative ringvirkninger. Fra 1971 til 1991 testosteron for den gjennomsnittlige mannlige har sunket 30 prosent, og dette problemet har ikke tatt seg opp igjen i årene siden. Effekter av lav testosteron er senket sædkvalitet, infertilitet, nedsatt muskelmasse og økt fettmasse. Det finnes imidlertid en rekke ting du kan gjøre for å ta testosteron nivåer opp til normal

Du trenger:.
Elektrisk trimmer
. Nye barberhøvel.
Barberskum.
Etter barbering.

Diet

En diett for lavt i protein og fett kan ikke støtte skikkelig testosteron nivåer. Fat, inkludert mettet fett, er nødvendig for syntese av testosteron i kroppen. Hvis du er på en lav-fett diett du kan være fettsyre mangelfull. Legg tilbake litt sunt fett i kostholdet ditt ved bruk av fisk, gress-matet biff eller bison og til og med om lag 2 prosent eller helmelk. Vær også sikker på at du spiser nok kalorier til riktig oppgi organer behov. Hvis du er i en kalori underskudd, kan øke protein rik mat hjelper ta testosteron opp, og vekten nede på samme tid.

Vekter

Vekt trening med relativt tunge vekter får kroppen til å reagere ved å øke testosteron for å støtte utvinningen og bygging av muskler. Bare et par store øvelser, som markløft, knebøy eller benkpress, gjort to til tre ganger per uke for fem sett med fem repetisjoner er tilstrekkelig til å både bygge muskler og styrke, og testosteron nivåer. Pass på å bruke en spotter hvis du bruker en vekt du aldri har forsøkt før.

Sink

Hvis du har lavt testosteron du ganske sikkert har en sinkmangel. For å være sikker på at du kan ha en rød blodceller Zinc test kjørte av legen din. Ved å øke kjøttforbruket du har begynt å løse denne mangelen, men dette vil trolig ikke være nok. Å rette opp den sinkmangel ta 30 til 50 mg sink med middag. Du kan også ta et supplement som heter ZMA som inneholder sink og magnesium sammen med vitamin B-6. Magnesium er et annet vanlig mangelfull mineral og ta ZMA rett før sengetid bidrar til adressen både mangler og øke testosteron ved å tilby en mer fredelig natts søvn.

Kosttilskudd

Det første supplement at du bør prøve er lakris rot. Hvis kroppen din er svært stresset da kan det være problemer med å gjøre testosteron fordi råstoffet, DHEA, blir brukt til å lage kortisol. Lakris rot gjør kortisol vare lenger i kroppen din, redusere kroppens behov for å gjøre mer og forlater mer DHEA for å lage testosteron. Ta en til to kapsler om morgenen og med lunsj for én til fire uker.

Den andre supplement kalles Tribulus. Tribulus får kroppen til å øke produksjonen av testosteron i testiklene, og dermed forårsaker en rask økning i blod testosteron, forutsatt at det er tilstrekkelig DHEA. En kapsel til frokost, lunsj og middag i syv til ti dager vil være tilstrekkelig til å øke testosteron.

Estrogen blokkering

Estrogen blokkering stopper kroppen fra å dreie testosteron til østrogen, og dermed etterlot mer testosteron i blodet og øker testosteron teller. Ingredienser bør omfatte chrysin og DIM, og de kan også hilse te-ekstrakt og en rekke andre urter. To til tre kapsler kan tas hele dagen med mat i en til tre uker etter ovennevnte testosteron støtte kosttilskudd.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------