Stilling: helse > kolesterol >

hvordan du kan øke sjansene for å bli gravid

  Infertilitet har mange årsaker, hvorav noen kan ikke være naturlig omgås. Noen ganger, skjønt, trenger menneskelig reproduksjon bare et løft for å kunne bli gravid. Å gjøre endringer i livsstil kan forbedre kroppens helse og bedre reproductivity. Det tar også nøye planlegging for å sikre at det biologiske timingen er riktig, både for den mannlige og kvinnelige. Naturlig tester kan identifisere eventuelle mangler i kroppens kjemi og en lege kan gi anbefalinger for å rette disse problemene

trenger Du:.
Hormone eksamen.


en.
Identifiser mønster av østrogen og progesteron hormonnivået i kvinnen ved hjelp av en spytt-basert hjemmeeksamen. Dette kan avdekke problemer med å holde visse nivåer av disse hormonene eller i menstruasjonssyklusen.
To.
Spis et balansert og sunt kosthold, inkludert drikke. Kutte ned på alkohol og koffein forbruk. Forskning har vist at alkohol kan redusere fruktbarheten med halvparten, og at det reduserer sædkvalitet og motilitet, ifølge Marilyn Glenville, forfatter av Foundation for Health. Koffein, spesielt i kaffe, senker sperm count og sperm er motilitet, Glenville stater.
Tre.
Slutte å røyke, som er knyttet til kvinners ufruktbarhet og kan til og med utløse tidlig menopause, ifølge Glenville. Det er like skadelig for menns sperm.
Fire.
Ha en kalender som sporer din menstruasjonssyklus. Å vite når du er mest fruktbar øker dine sjanser for befruktning. Dette er vanligvis de fem dagene før eggløsning og 12 timer etter, så parre seg under denne tidsrammen.
fem.
Space ut kjærlighet gjør i fruktbare perioder. Å ha sex hver dag betyr ikke nødvendigvis bedre odds for unnfangelsen og kan være mentalt og fysisk utmattende. En lege vil vanligvis anbefale en "annenhver dag" plan likevel om den mannlige har en lav sædkvalitet.
6.
Oppnå orgasme under sex. Den kvinnelige orgasme skaper en sugeeffekt som trekker sæd inn i livmorhalsen og ut av den skadelige, sure vaginal miljø.

Tips og advarsler


 • Avstå fra å bruke parfymerte tamponger , vaginal spray og smøremidler, noe som kan skape et fiendtlig miljø for sædcellene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------