Stilling: helse > kolesterol >

spiral risiko

   En spiral (intrauterint) er en liten, plast apparater som er formet som en "T" og når montert riktig inne i livmoren, blokkene egg fra å reise nedover egglederne der de potensielt kan bli befruktet av sperm. De inneholder også små mengder av hormoner som er gradvis sluppet over hvor lenge spiralen er på plass (typisk 5 til 12 år avhengig av merke)

Du trenger:.
Spiralen Prescription
. Lab tester.
Levonova spiral eller.
ParaGuard spiral.
Lege.

Risiko


en.
Før spiralen kan settes inn, en lege skal gi en konsultere om effektiviteten, informasjon om innsetting, hva du kan forvente og potensielle risikoer. Legen vil også bestille laboratorietester å sikre at det ikke er noen underliggende og ukjente helsespørsmål, og vil gjøre en celleprøve for å bekrefte. Når resultatene er tilbake, kan du gjøre avtalen til å ha spiralen satt inn. Innsetting kan gjøres på leger kontoret eller i en poliklinikk.
To.
Den innsetting krever ingen bedøvelse og kan gjøres på så lite som 10 minutter. Det vil være noen mildt kramper og ubehag, men det vil som regel gå i løpet av 15 minutter til en halv time. Risiko under innføringen inkluderer mulig skade på vaginal veggen eller ineffektiv plassering i livmoren. Av den grunn en oppfølging avtale er vanligvis planlagt fire til seks uker etter innsetting for å sikre at plasseringen er riktig.
Tre.
Risiko etter innsetting er utvisning, der spiralen glipper ut av justering eller faller helt ut. Som med alle prevensjonsmidler (bortsett fra avholdenhet), er det fare for graviditet. Ifølge Mayo Clinic, vil én av 100 kvinner blir gravide i løpet av det første året av Levonova spiral bruk. Du kan også utvikle bivirkninger som hodepine, kramper, kvalme, cyster på eggstokkene, humørsvingninger og vektøkning med Levonova. Den ParaGuard har lignende risiko og samme svangerskap priser og kan i tillegg føre til anemi, gjennombrudd blødninger, ryggsmerter, smertefull sex, kløende utslett og utflod.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------