Stilling: helse > kolesterol >

tips på første besøk til gynekolog

   Ved 17 år gammel kvinnelig ungdom oppfordres til å begynne å ha årlige kontroller med en gynekolog. En sjekk inkluderer normalt et bryst eksamen og celleprøve, som ser for celleforandringer i livmorhalsen som kan bevise kreft. Flere tips er tilgjengelige for å hjelpe kvinnelige ungdom bedre forberede seg for sin avtale.

Avstå fra Sex og Vaginal Produkter

En pasient skal ikke ha sex eller bruke vaginal produkter som prevensjonsmiddel skum eller douche i minst 48 timer. Slik praksis kan føre til en falsk positiv for celleforandringer i livmorhalsen på en celleprøve, forårsaker pasienten å være unødvendig testes for forstadier til kreft celler og livmorhalskreft.

Ta en Truse Liner

En pasient kan være lurt å ta med en panty liner med på avtalen som en celleprøve kan forårsake en liten blødning. Noen gynekologer har allerede en tilførsel av truseinnlegg i sine kontorer.

komme tidlig

Pasienter bør være 10 minutter for tidlig for avtalen deres. Ved å gjøre dette, vil de ha tid til å fylle ut de nødvendige papirene før tilsetjing. Informasjon som en persons personnummer, informasjon om nødtelefon og helseforsikring leverandøren er ofte bedt om i papirene.

Be om en sykepleier

Pasienter kan be om en sykepleier være til stede under eksamen, spesielt hvis gynekologen er mannlige , men de fleste gynekologer allerede opprettholde denne praksis som de ikke ønsker å bli fiket med trakassering søksmål.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------