Stilling: helse > kolesterol >

Michigan krav til eggdonasjon

   Mange par har problemer med å unnfange barn. Avhengig av problemet, noen velger sæddonasjon, adopsjon, eller for eggdonasjon. Eggdonasjon innebærer å fjerne egg fra en donor, blander eggene med sæd fra faren, vokser et embryo i en lab fat og overføre fosteret (e) til livmor av moren. Krav til givere i Michigan er basert på fysiske, mentale, emosjonelle og sosiale faktorer.

Psykologiske Krav

En grundig psykologisk intervju er gitt til potensielle givere. Givere bør være i en sunn tilstand av tankene, spesielt når det gjelder donasjon prosessen. Potensialet Moren blir intervjuet angående hennes følelser på prosessen med å donere egg og aldri vite utfallet. Hennes mentale helse historie er også tatt hensyn til. Givere kan muligens bli avvist hvis de har en historie med en spiseforstyrrelse, selv lemlestelse, tvangslidelser, bi-polar lidelse, depresjon eller schizofreni.

Fysisk Krav

En potensiell donor må være et ikke-røyker mellom 19 og 31. Deres PAP smøre resultater skal være normal i løpet av ett år av de mulige donasjon. Kvinner med en kroppsmasseindeks (BMI) over 30 regnes som overvektige, noe som kan begrense virkningene av fruktbarhet narkotika. Så givere må ha en BMI på under 30 til å delta. De vil bli testet for cystisk fibrose genet, HIV, hepatitt B og C, sigd celle, talassemi, Tay-Sachs, skjøre X, syfilis, cytomegalovirus, klamydia og gonor¨¦.

Andre krav

Givere kan ikke vedtas grunnet nødvendigheten av en familie medisinsk historie. Utdanning er et krav i tillegg. Givere må ha minst en high school diplom eller GED, selv om en student eller sivilingeniør er svært foretrukket. Givere må være enige for å stoppe hormonell prevensjon og bare bruke mekaniske metoder som kondom under eggdonasjon syklusen, og den følgende måneden også. Dersom donor oppfyller alle disse kravene, må hun signere en kontrakt med IVF klinikken.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------