Stilling: helse > kolesterol >

Slik naturligvis øke kvinnens libido

   En kvinnes seksualitet er informert av mange faktorer, og hennes tenning er vanskelig å måle og definere. Mens kompleksiteten i kvinners libidos har sine positive, kan det være problematisk når noe er galt. Redusert sexlyst er vanlig blant kvinner, med 40 prosent rapporterer lave seksuell lyst på et tidspunkt i livet. For kvinner med senket libidos, kan det være vanskelig å vite hvordan eller hvor du skal begynne å øke ønske og få gnisten tilbake til sine relasjoner. Men med tid, tålmodighet og en omsorgsfull partner, er det mulig for kvinner å øke libidos naturlig.
en.
Snakk med legen din. Dette er den første og viktigste steget i å finne behandling som passer for deg. Dersom nivået av libido er et problem for deg, må du snakke med din lege for å finne mulige årsaker til dine nedsatt sexlyst. Forklar behandlingen preferanser hvis du heller ikke ta en resept for å øke sexlysten.
To.
Drøft mulighetene for å se om du kan finne roten av problemet. Lav sexlyst kan skyldes lavt nivå depresjon, og behandle depresjon kan naturlig gjenopprette sexlysten. Eller, hvis du tar antidepressiva for depresjon, bytte medisiner eller søker en nonmedicated form for behandling kan også gjenopprette libido. Prevensjon kan også være et problem. For noen kvinner kan p-piller hemme sexlysten. Bytte til en annen prevensjon eller endring av type pillen du tar kan også vise seg nyttig.
Tre.
Ta deg tid til å slappe av. Stress og tretthet kan ha en betydelig innvirkning på libido din. Få minst sju til åtte timers søvn en natt. Indulging deg selv med et bad i badekaret, får en terapeutisk massasje, ta yoga klasser eller mediterer kan returnere sexlysten til handling. Prøv å unngå stressorer, og husk å gi deg selv en pause hvis du har en travel og vanskelig timeplan. Hvis du har omsorg for små barn eller gamle foreldre, husk å sette av tid for deg selv og din partner.
Fire.
Tilbring tid med din partner. Snakk om ditt forhold og eventuelle underliggende problemer. Forholdet problemer er ofte roten til nedsatt sexlyst. Snakk gjennom problemer og uløste konflikter. Ta deg tid til kontakt med partneren din, og ditt ønske kan øke etter hvert som du styrke ditt forhold og løse eventuelle problemer.
Fem.
Prøv naturlig rettsmidler og kosttilskudd for å øke sexlysten. Vitenskapelige studier har vist at noen naturlige legemidler har en innvirkning på å øke kvinnens ønske. En studie fra 2003 på Zestra, en blanding av planter inkludert nattlysolje, Angelica root, og vitamin C og E, viste at når det brukes som en massasje olje på underlivet, Zestra forårsaket en statistisk signifikant økning i opphisselse, begjær, stimulering og evne til orgasme.
En annen urt som kan også naturligvis øke libido er wild yam, som er påstått å øke østrogennivået. I ayurvedisk medisin, er Shatavari ment å øke kvinners sexlyst, så vel som hennes følelser av kjærlighet og hengivenhet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------