Stilling: helse > kolesterol >

bivirkninger av Yasmin p-piller

  

Du trenger:
målebånd

Yasmin er en form for prevensjon som har en historie for å forårsake bivirkninger, hvorav mange har blitt alvorlige. . Det har også vært dødsfall knyttet til Yasmin bruk. På grunn av dette, han FDA i april 2010 tvang det farmasøytiske selskapet å plassere sterkere advarsler på p-pillen i USA for å bedre varsle brukerne til risikoen for å utvikle blodpropp og andre livstruende sykdommer mens du bruker Yasmin prevensjon.

Mageproblemer

Tar Yasmin p-pillen kan føre til at du opplever mage-relaterte bivirkninger. Yasmin kan gi diar¨¦, magesmerter, kvalme og oppkast. Yasmin også er kjent for å forårsake magekramper og oppblåsthet.

Vaginal og menstruasjonsproblemer

Hvis du bruker Yasmin p-piller, har du risikoen for å utvikle vaginal gjennombrudd blødning, spotting, endring i menstrual flow, amenor¨¦, som er fraværet av en menstrual periode, endring i cervical erosjon og sekresjon, vaginal gjær infeksjon og utflod.

Eye-relaterte problemer

Yasmin kan også forårsake problemer med øynene, Eye-relaterte bivirkninger inkluderer en endring i hornhinnen kurvatur, intoleranse overfor kontaktlinser og grå stær. Kvinner som bruker denne typen prevensjon må informeres om slike bivirkninger og hvordan de påvirker dem.

Other Side Effects

Yasmin har vært knyttet til en rekke andre bivirkninger, mange av dem alvorlig. Disse inkluderer: ømme bryster eller klumper, hodepine, blodpropp, nyre-og leverskader, depresjoner og hjerneslag.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------