Stilling: helse > kolesterol >

hevet testiklene

   Hevet testiklene kan være en indikator på flere problemer. Søker medisinsk hjelp når du først merke til disse problemene er den første nøkkelen til å opprettholde en sunn livsstil Du

trenger:
Condoms
. Smøremiddel.

Brokk

Testicular Brokk oppstår når testiklene presse seg vei gjennom vev der de er ment å være inneholdt. Under puberteten, stige ned testiklene fra kroppen, etterlot et svakt punkt sårbare for brokk. Den eneste måten å få øye på det ved å sjekke for klumper som vokser på grunn av utspringet. Kirurgi er den eneste måten å korrigere denne tilstanden.

Atrofi

Temperaturen i pungen er relativt kjøligere enn hoveddelen av en mannlig. Hvis testiklene ikke skjemaet korrekt eller oppheve tilbake i kroppen, kan overdreven kroppsvarme skade testiklene i det som kalles atrofi. Selv om denne tilstanden er relativt sjelden, til prosedyren korrigere denne er enkel og ikke farlig.

Retractile Testiklene

Retractile Testiklene refererer til en tilstand der testiklene gå frem og tilbake mellom pungen og lysken. Selv om vanlige i prepubescent barn, hvis tilstanden fortsetter inn i ungdomsårene, kan det føre til en stigende testikkel, der kirurgi er nødvendig å korrigere. Dette kan føre til flere komplikasjoner, inkludert infertilitet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------