Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å bli gravid ved hjelp av naturlige metoder

   Hvis du ønsker å unnfange et barn, men har problemer, kan du kanskje gjøre det med bare noen få justeringer til din daglige rutine. Naturlige metoder som riktig kosthold, mosjon og opprettholde god psykisk helse kan hjelpe deg i å bli gravid uten bruk av fruktbarhet narkotika

Du trenger:.
Prenatal vitaminer
Folsyre.
Kalsium-rik mat.
Eggløsning diagram.
Basal termometer.
Eggløsning prediktoren.

forberede kroppen


en.
Gå ned i vekt hvis du er alvorlig overvektig. Opp i vekt hvis du er for tynn. Kvinner som opprettholde en sunn vekt, med litt høyere-enn-normal mengde kroppsfett, har en høyere sjanse for å bli gravid.
To.
Begynn å ta prenatal vitaminer før du blir gravid . Næringsstoffene i vitaminer hjelper kroppen din å skape et inkluderende miljø for et voksende foster.
Tre.
Ta folsyre i tillegg til prenatal vitaminer. Folsyre er viktig for at fosterets utvikling. Ikke nok mengder, spesielt i første trimester, kan føre til misdannelser og true babyens liv.
fire.
Tren regelmessig, men ikke overdriv. Ifølge svangerskapet nettsiden whattoexpect. com, moderat, lav effekt trening som svømming, turgåing og yoga er gode måter å holde seg i form før unnfangelsen og gjennom svangerskap
5
Spis en. . kosthold rikt på helhet og økologisk mat. Kutt ned på over-behandlet junk og rask mat. Dette vil hjelpe deg å miste vekt, om nødvendig, og vil også bygge opp en god tilførsel av næringsstoffer i kroppen din til å forberede seg for graviditet. Frukt, grønnsaker, nøtter og hele korn er viktige for helsen din.
6.
Ha sex ofte med partneren din. Regelmessig sex forhindrer oppbygging av DNA-skader sperm, ifølge en 2009 studie av Dr. David Greening av Sydney IVF klinikken i Australia. Mens engasjerende i intimitet betyr reduksjon sædkvalitet, bemerket Greening det kan også øke sædkvaliteten og motilitet.

Spor Cycle


en.
Figur din menstruasjonssyklus på en kalenderen. Pass på at du noterer datoene du begynne og avslutte syklusen. Dette vil bidra til å fastsette den mest fruktbare perioden. Ifølge American Graviditet Association, er den gjennomsnittlige kvinnens syklus mellom 28 og 32 dager. Den mest fruktbare perioden er vanligvis mellom dag 11 og dag 21, regnet fra første dag i siste menstruasjon. Dette varierer, avhengig av hver kvinne unike syklus.
To.
Ta temperaturen med en basal termometer, umiddelbart etter å ha våknet opp, på morgenen før eggløsning. En svak økning i kroppstemperatur indikerer at du eggløsning. Hold termometeret ved siden av sengen slik at du slipper å bevege seg mye. For mye bevegelse kan skape en unøyaktig lesing.
Tre.
Sjekk slimet i livmorhalsen. Holde styr på sin konsistens gjennom syklusen. Når det blir glatt og ligner eggehviter, er du i ferd med å eggløsning. Når du merker at slimet i livmorhalsen endres, sjansene for å bli gravid er bedre enn andre ganger i måneden.
Fire.
Kjøp en eggløsning prediktor. Disse ligner på graviditetstester. I stedet for testing for graviditet, tester de for eggløsning. Når testen er positiv, er kroppen forbereder seg på graviditet og det er en god tid for deg og din partner til å engasjere seg i samleie.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------