Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å bremse en menstruasjonssyklus

   Hver kropp er annerledes, og ikke to kvinner opplever de samme tingene i forhold til deres menstrual sykluser. Du kan oppleve problemer som alvorlige kramper, oppblåsthet, hodepine og en tung flyt. En stor flyt avbryter ditt liv, krever hyppige turer på do og gjør det vanskelig å fortsette med din vanlige rutine. Bremse ned menstruasjonssyklusen ikke bare reduserer dette stor flyt, men gjør det også lettere å leve livet ditt

trenger Du:
1 ss rå eple cider eddik
. 8 gram vann.


en.
Trening oftere, både rundt menstruasjonen og under mensen. Bruk noen form for trening som løfter pulsen, blant annet aerobic, løping eller cardio klasser. Ikke bare trening hjelpe med alvorlige kramper, men det kan også tregere syklus og blødninger.
To.
Kombiner en spiseskje rå eple cider eddik, med åtte gram vann. Rå eple cider er et homeopatisk middel som hjelper best når det brukes etter at du starter perioden. Begynne å drikke blandingen den dagen menstruasjonen begynner, eller neste dag og fortsette helt til syklusen avsluttes.
tre.
Reduser dine sukkerinntak, og eliminere sukker fra kosten din helt mens på mensen. Kroppen din kan søthunger og søtsaker, men kuttet ned. Dette bør bidra til redusere din menstruasjonssyklus.
Fire.
Slapp av i et varmt vannbad. Bruk vann så varmt som du kan stå og holde seg i badekaret i minst 15 til 30 minutter. Hvile føttene på toppen av badekaret og holde dem opp for varigheten av badet.
Fem.
Ta en spiseskje med svart rem sirup når du våkner om morgenen og følge den med andre spiseskje om natten, før sengetid. Helsekostbutikker tilbyr melasse, og Earth Clinic Folk Rettsmidler viser den som en av de mer populære alternativer for å minske perioden flyt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------