Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å bruke silikon smøremiddel

  Silikon smøremidler har mange bruksområder, og kommer i mange former avhengig av bruksområde. Silikon smøremiddel spray kan brukes på plast tannhjul, er vanlig i elektronikk applikasjoner som fjernstyrte biler og CD /DVD slide skuffen mekanismer. Silikon glidemiddel er trygt å bruke i disse programmene, som det også kan brukes på elektroniske komponenter for å hindre korrosjon
en.
Fjern skitt og støv fra området som skal smøres. Sprøyting silikon smøremiddel over smuss og støv kan føre til komplikasjoner senere. Dirt oppbygging innen glidemiddel kan binde eller skade bevegelige deler.
To.
Spray smøremiddel på området i henhold til produsentens instruksjoner, og ikke spray på smøremiddel på omkringliggende områder eller områder som håndteres ofte. Holde spray nærmere enn seks til åtte inches til objektet kan forårsake en uønsket mengde smøremiddel for å bygge opp.
tre.
Bruk elementet du sprayet å sikre at silikon smøremiddel er tilstrekkelig fordelt over hele mekanismen. Påfør smøremiddel om nødvendig.
Fire.
Tørk bort overflødig smøremiddel med en ren tørr klut. Oppbevar silikon glidemiddel spray i henhold til produsentens anvisninger.

Tips og advarsler


 • Noen silikonbasert glidemiddel spray kommer med et strå som kan festes til spraydyse. Dette er nyttig i sprøyting smøremiddel til vanskelige å nå steder.
 • Les og følg alle instruksjoner og advarsler for å unngå personskade eller skade.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------