Stilling: helse > kolesterol >

hvordan å strekke penis ligamenter

  De to viktigste leddbånd i penis kalles fundiform ligament og suspensory ligament. Disse båndene er ansvarlig for å holde penis og pungen plassert på kroppen skikkelig. Både fundiform og oppsettende senene ligger rundt hannens skambenet. Den fundiform ligament, som ligger ved roten av penis, rundt skaftet og går inn i pungen. Festet ligament er festet til basen, og går hele lengden av penis skaftet. Siden lengden på penis skaftet er en direkte refleksjon av lengden på en erigert penis, strekke dette ligament er en måte å vokse lengden på penis.

ligament strekk


en
Med hendene arbeidet din penis inn i en halvt stående. . staten. Med tommel og pekefinger på hvilken hånd er behagelig for deg, lage en ring rundt penis.
To.
Starte mot undersiden av penis i nærheten av bekkenet, veldig lett skru ringen og flytte det ned i sjakten mot tuppen av penis. Denne handlingen vil gjøre penis svelle med blod og vil gjøre det svært vanskelig.
Tre.
Hold stillingen i fem til 10 sekunder. I løpet av denne tiden, med ringen fortsatt rundt tuppen av penis gir en svak trekk som for å forlenge penis. Gjenta dette for 20 reps, hver rep holder i fem til 10 sekunder. Gjenta for fem sett.

Directional strekking


en.
Ta tak i hodet på penis med hendene enten under eller over toppen av penis, avhengig av hva som er mest komfortabel for deg. Trekk penis oppover mot ansiktet ditt. Hold en komfortabel stretch i 10 til 15 sekunder, deretter slappe hånden og penis i 30 sekunder. Gjenta strekker seg opp ytterligere tre ganger. Etter den siste strekningen slapp hånden, og penis et helt minutt før du fortsetter.
To.
Ta tak i hodet på penis med hånden din, enten under eller over penis. Stretch din penis ned mot gulvet og hold i 10 til 15 sekunder. Gjenta denne strekningen ytterligere tre ganger, pause i 30 sekunder mellom hver strekning. Etter den fjerde strekningen slappe et helt minutt.
Tre.
Ta tak i hodet på penis med hånden. Strekke penis mot venstre side og hold i 10 til 15 sekunder. Gjenta denne strekningen tre ganger, hvile i 30 sekunder mellom hver strekning. Etter den fjerde strekke til venstre og en 30 andre hvile, strekke penis til høyre og holde i 10 til 15 sekunder. Gjenta tre ganger, hvile i 30 sekunder mellom hver strekning.

Tips og advarsler


 • Når strekke leddbånd i penis være sikker på å utføre den strekker seg så langt som du kan samtidig være komfortabel. Aldri strekke ligament til der du er ukomfortabel eller i smerte.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------