Stilling: helse > kolesterol >

hvordan bli gravid etter å ha hatt et tidligere tubal ligation

   En tubal ligation er en form for prevensjon. Den tubal ligation prosedyren innebærer kirurgi under lys bedøvelse å kutte egglederne. Kutting av rør hindrer et egg i å nå livmoren for befruktning. Hvis du bestemmer deg for å bli gravid etter at operasjonen er utført at du kanskje må gjennomgå kirurgi for å koble rørene. Du kan også velge å forsøke in vitro fertilisering
en.
gjennomgå et kirurgisk inngrep. Mikrokirurgi brukes til å forsøke å reversere en kvinnes tubal ligation ved å koble sammen de ødelagte delene av egglederne.
To.
Research in vitro fertilisering (IVF) klinikker. IVF innebærer en prosedyre for gjødsling kvinnens egg utenfor kroppen hennes. Fordi IVF ikke er avhengig av intakt egglederne, kan det fungere for deg hvis kirurgi er mislykket.
Tre.
Ta p-piller for en periode. Før du begynner en IVF prosedyren må du først ta p-piller for å undertrykke din grunnleggende ovarian funksjon og tillater leger å kontrollere egg-produksjon timing.
fire.
Motta medisinering injeksjoner. En del av IVF-prosessen innebærer å ta fruktbarhet medisiner. Medisiner er utviklet for å hjelpe eggstokkene vesentlig øke antall egg som du produserer i ¨¦n syklus. Jo mer egg du har, jo større sjanse for å lykkes å bli gravid.
Fem.
Delta overvåking økter på fruktbarheten din klinikk. Overvåking økter er utformet for å sikre at follicles ikke vokser for fort. Follikler inneholder egg. Hvis de vokser for fort eggene slippes kanskje ikke være av god kvalitet. Hvis en enkelt follikkel vokser for fort de andre folliklene ikke kan nå opp til det og du vil få kun ett egg fra IVF syklusen. En lege vil telle og måle hvor mange follikler du har og sjekke blodet hormonnivået hver gang.
6.
Få en injeksjon av hCG. Humant choriongonadotropin er et hormon som overbeviser kroppen å slippe egg i din follicles. Om lag 36 timer etter hCG-injeksjon kan du forvente å gjennomgå egg-høsting prosedyre under narkose.
7.
Har befruktede eggene tilbake til livmorhulen etter tre til fem dager. Eggene skal ha blitt befruktet med partnerens sæd i en petriskål.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------